Motorola Moto M: OS, UI, aplicaţii curate, stock şi pe bază de Marshmallow

847 ori
<b>Motorola Moto M: OS, UI, aplicaţii curate, stock şi pe bază de Marshmallow</b>Am fost surprinşi să vedem Moto M apărând cu o cameră camera diferită de cea stock şi similară cu cea văzută pe telefoanele Lenovo. Nu vă impacientaţi totuşi, pentru că în rest interfaţa e tipică Motorola şi stock Android.

Am fost surprinşi să vedem Moto M apărând cu o cameră camera diferită de cea stock şi similară cu cea văzută pe telefoanele Lenovo. Nu vă impacientaţi totuşi, pentru că în rest interfaţa e tipică Motorola şi stock Android.

Interfata grafica Motorola Moto M

Rulează Android 6.0 Marshmallow, oferind aceeaşi experienţă ca un Moto Z sau Moto G. Multitasking-ul se realizează pe bază de carusel, iar dacă ţinem apăsat pe homescreen intrăm în zona wallpaper, widget (stock) şi Setări. Porţiunea dropdown oferă acces la Quick Settings şi Notificări, deci nici aici nu e nimic atipic. Cel mai din stânga homescreen e dedicat lui Google Now, iar în Setări găsim opţiunea Motorola Privacy.

Scannerul de amprente oferă un setup pe bază de 12 paşi şi când vine momentul autentificării, senzorul recunoaşte amprenta rapid şi în mod precis. Deblocarea ecranului se face rapid. Aruncând o privire peste listă de aplicaţii găsim numai softuri Google, fără urmă de bloatware sau extra-uri. Interfaţa e fluidă şi această experienţă curata ajuta mult la o utilizare fără sughiţuri. Aşteptăm să vină și Nougat acum.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×