LG G6: Design mai elegant decât al predecesorului, cu extra personalitate

Autor:  | Publicat în:  LG 912 ori
<b>LG G6: Design mai elegant decât al predecesorului, cu extra personalitate</b>LG poate fi numită lejer "compania cameleon", pentru că în fiecare an schimba designul telefonului sau flagship şi nu merge niciodată 2 ani la rând pe un design. În 2013 am avut LG G3 care era în acea incertitudine dacă are sau nu metal în spate..

LG poate fi numită lejer "compania cameleon", pentru că în fiecare an schimba designul telefonului sau flagship şi nu merge niciodată 2 ani la rând pe un design. În 2013 am avut LG G3 care era în acea incertitudine dacă are sau nu metal în spate, apoi în 2014 a venit "mingea de fotbal american" LG G4 cu piele de viţel şi G5 a fost modular anul trecut, pe bază de metal.

LG G6 pariază pe sticlă în spate şi ramă metalică solidă, promiţând un screen to body ratio de 80% şi aducând o diagonală mai mare faţă de predecesori, de 5.7 inch acum. LG rămâne una dintre puţinele companii care încă mai pun butonul Power în spate şi integrează în el şi scannerul de amprente. Ne-am reobişnuit cu această metodă de input rapid totuşi.

Construcţia acestui model este solidă, e realizat din materiale premium şi deşi este un smartphone lung, e comod de utilizat. Spatele e puţin magnet de amprente, cel puţin în varianta neagră, iar telefonul e destul de îngust, abordare adoptată şi de rivali ca Galaxy S8 de altfel. De această dată flagship-ul vine cu corp rezistent la apă şi praf în regim IP68 (şi nu IP67 ca HTC U11), dar puţină lume ştie că este certificat şi Mil STD 810G, adică a fost testat şi contra şocurilor puternice şi teoretic le rezista şi lor.

LG G6 măsoară 7.9 mm în grosime, la fel că Galaxy S7 şi cântăreşte un rezonabil 163 de grame. Ca o comparaţie totuşi Galaxy S8 măsoară 8 mm în grosime şi cântăreşte 155 de grame. HTC U11 e cu 6 grame mai greu decât G6. Acest model este disponibil pe alb, negru, auriu sau albastru şi este mai compact şi mai uşor decât LG V20.

Ce e cert e că deşi nu aduce nimic radical diferit în peisaj, are o personalitate identificabilă uşor în magazine şi puternică.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×