Campania aniversară Chuwi continuă până pe data de 25 septembrie; iată câteva tablete la prețuri speciale!

1.013 ori
<b>Campania aniversară Chuwi continuă până pe data de 25 septembrie; iată câteva tablete la prețuri speciale!</b>Până pe data de 25 septembrie cei de la Chuwi vă oferă posibilitatea de a opta pentru una dintre tabletele din stoc la un preț foarte accesibil. Printre acestea avem atât modele standard ce se fac remarcate prin dotări high-end, dar și versiuni cu configu

Săptămâna trecută v-am informat prin intermediul unui articol despre campania aniversară desfășurată de către compania chineză Chuwi, fiind aici incluse prețuri speciale pentru mai toate tabletele disponibile în portofoliu. Ei bine, aflați astăzi faptul că această promoție va mai fi desfășurată preț de alte câteva zile până pe data de 25 septembrie, motiv pentru care recomandăm celor interesați să mai arunce o privire asupra ofertei. Iată câteva dintre tabletele ce încă mai sunt disponibile:

Chuwi Vi10 Plus

Chuwi Vi10 Plus

Printre dispozitivele comercializate de către Chuwi se află și tableta Vi10 Plus - un terminal care aduce o configurație dual-boot compusă din Remix OS 2.0 (bazată pe Android 5.1 Lollipop) și Windows 10. Avem astfel la dispozitive două platforme software destinate atât mediului business, cât și funcțiilor de entertainment - menționând aici desigur partiția cu Remix OS ce permite accesul la întreaga colecție de jocuri și aplicații din Google Play.

Chuwi Vi10 Plus

Avem ca dotări hardware un display IPS de 10.8 inch cu rezoluție de 1920 x 1280 pixeli, un procesor quad-core Intel Z8300 de 1.44 GHz, 2 GB memorie RAM DDR3L, 32 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB. Primim o cameră frontală de 2 megapixeli, un senzor principal tot de 2 megapixeli, un port USB Type-C și o baterie de 8400 mAh. Prețul său este de doar 149.99 dolari ~ 600 lei.

Chuwi Hi10 Pro

Chuwi Hi10 Pro

Întâlnim aici și modelul Chuwi Hi10 Pro, dispozitiv ce se poate transforma într-o clipită într-un adevărat notebook odată cu utilizarea unei tastaturi dock ce poate fi achiziționată separat. Avem Remix OS + Windows 10 la pachet, un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 pe 64-bit, un chip grafic Intel HD Graphic Gen8 și o capacitate internă de stocare de 64 GB ( + suport pentru card microSD de până la 128 GB).

Chuwi Hi10 Pro

Primim un display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli, 4 GB memorie RAM pentru ca multitasking-ul să nu fie o problemă, un port HDMI, două camere foto de 2 megapixeli față/spate, conectivitate Bluetooth 4.0 și o baterie de 6500 mAh. În această perioadă, tableta este vândută la prețul de 159.99 dolari ~ 640 lei.

Chuwi HiBook Pro

Chuwi HiBook Pro

Nu în ultimul rând avem și tableta Chuwi HiBook Pro, aceasta oferind un display IPS de 10.1 inch cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, un procesor quad-core Intel Cherry Trail Z8300 de 1.44 GHz, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Un slot microSD se află alături, și printre alte dotări mai regăsim portul HDMI, camera foto principală de 5 mpx, senzorul frontal de 2 megapixeli și bateria de 8000 mAh.

Chuwi HiBook Pro

Acest produs se bazează pe o configurație dual-boot compusă din Android 5.1 Lollipop și Windows 10, platforme software ce pot fi rulate pe rând prin simpla apăsare a unui buton. Aflați că Chuwi HiBook Pro mai poate fi achiziționată la prețul de 193.99 dolari ~ 775 lei doar până pe data de 25 septembrie!

De asemenea, tot până pe data de 25 septembrie clienții Chuwi au posibilitatea de a câștiga premii în bani. În fiecare zi din campanie vor fi aleși 2 câștigători ce vor primi înapoi banii cheltuiți pe tableta proaspăt comandată. Există și un concurs pe Facebook pe care îl găsiți aici, dar și unul organizat pe forumul Chuwi. Pe Twitter în schimb puteți participa la un alt concurs prin care se vor oferi 5 premii a câte 50 dolari (pentru înscriere fiind necesară o fotografie cu voi folosind o tabletă Chuwi). 

Campania aniversară poate fi accesată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×