Aniversarea Chuwi de 12 ani ne aduce reduceri speciale pentru tabletele din portofoliu; iată câteva recomandări!

944 ori
<b>Aniversarea Chuwi de 12 ani ne aduce reduceri speciale pentru tabletele din portofoliu; iată câteva recomandări!</b>În perioada 12 - 25 septembrie, cei de la Chuwi ne oferă reduceri foarte atractive pentru tabletele comercializate - și asta ca urmare a aniversării de 12 ani. Avem o listă întreagă din care putem alege, de la modele cu diagonală generoasă, și până la

Cu ocazia celei de-a 12-a aniversări, compania chineză Chuwi ne propune o serie de reduceri foarte atractive pentru tabletele din portofoliu. Promoția de față are loc în perioada 12 - 25 septembrie, și ne oferă pe lângă discount-uri și premii interesante precum returnarea banilor cheltuiți la achiziția unui produs din ofertă. Avem ca de fiecare dată modele cu dotări high-end, configurații dual-boot și versiuni 2 în 1.

Chuwi Hi12

Una dintre acestea este și Chuwi Hi12 - tabletă cu display de 12 inch (rezoluție 2160 x 1440 pixeli), procesor Intel Atom Cherry Trail X5, 4 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare. Primim o cameră foto principală de 5 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, două porturi USB și un chip grafic Intel HD Gen8. Acest dispozitiv oferă o configurație dual-boot compusă din Android 5.1 Lollipop și Windows 10. Prețul său în această perioadă este de 239.99 dolari!

Chuwi Hi10 Plus

De asemenea, întâlnim în oferta promoțională a celor de la Chuwi și tableta Hi10 Plus - terminal cu display de 10.8 inch (rezoluție 1920 x 1280 pixeli), procesor Intel Atom Cherry Trail X5 și 4 GB memorie RAM. Avem alături o capacitate de stocare de 64 GB, iar la nevoie putem opta și pentru un card microSD pentru a extinde spațiul de stocare. Alte dotări sunt reprezentate de către bateria de 8400 mAh, de portul USB Type-C și de către camerele foto de 2 megapixeli. Tableta costă doar 199.99 dolari în perioada mai sus menționată.

Chuwi Hi8 Pro

În cazul în care doriți un model ceva mai accesibil de atât, atunci puteți alege tableta Chuwi Hi8 Pro care ne oferă de asemenea o configurație dual-boot cu Windows 10 și Android 5.1 Lollipop. Pentru doar 89.99 dolari primim un dispozitiv cu display FHD de 8 inch procesor Intel Atom X5, port USB Type-C și 2 GB RAM + 32 GB spațiu intern de stocare. 

După cum precizam și în rândurile de mai sus, puteți participa la concursul deschis de către Chuwi și astfel câștiga suma de bani pe care ați plătit-o pentru achiziția produsului dorit. În perioada 12 - 25 septembrie vor exista câte 2 câștigători pe zi, iar pentru participare tot ce va trebui să faceți este să urmați pașii de aici, platformă unde se află totodată și întreaga listă a tabletelor cu prețuri speciale!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×