Chuwi Hi12: Cameră neglijabilă, cu opţiuni clasice

Autor:  | Publicat în:  Chuwi 795 ori
<b>Chuwi Hi12: Cameră neglijabilă, cu opţiuni clasice</b>Îi ştiţi pe enervanţii ăia care fac poze la botezuri cu tablete atât de mare încât acoperă pruncul? Ei au acum o nouă unealtă cu care să facă fotografii mişcate, neclare sau foarte galbene: Chuwi Hi12.

Îi ştiţi pe enervanţii ăia care fac poze la botezuri cu tablete atât de mari încât acoperă pruncul? Ei au acum o nouă unealtă cu care să facă fotografii mişcate, neclare sau foarte galbene: Chuwi Hi12.

Există foarte puţine tablete pe piaţă care se pot lăuda că fac poze bune şi mai toate sunt modele Apple. Chuwi nu are pretenţii la acest capitol, propunând o unitate de 5 MP în spate şi una frontală de 2 MP. Pe Windows 10 avem în interfaţa camerei opţiuni ca timer, aspect, grilă şi stabilizare digitala video, iar pe Android avem grila, timer şi rezoluţie.

Focalizarea camerei e lentă, ca şi zoomul şi realizarea capturii foto. Imaginea e grainy, dar culorile sunt rezonabile. Claritatea lasă de dorit, dar măcar nu avem camera slabă de 2 MP de pe Teclast X98 Plus II...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×