Chuwi Hi12: Cameră neglijabilă, cu opţiuni clasice

Autor:  | Publicat în:  Chuwi 730 ori
<b>Chuwi Hi12: Cameră neglijabilă, cu opţiuni clasice</b>Îi ştiţi pe enervanţii ăia care fac poze la botezuri cu tablete atât de mare încât acoperă pruncul? Ei au acum o nouă unealtă cu care să facă fotografii mişcate, neclare sau foarte galbene: Chuwi Hi12.

Îi ştiţi pe enervanţii ăia care fac poze la botezuri cu tablete atât de mari încât acoperă pruncul? Ei au acum o nouă unealtă cu care să facă fotografii mişcate, neclare sau foarte galbene: Chuwi Hi12.

Există foarte puţine tablete pe piaţă care se pot lăuda că fac poze bune şi mai toate sunt modele Apple. Chuwi nu are pretenţii la acest capitol, propunând o unitate de 5 MP în spate şi una frontală de 2 MP. Pe Windows 10 avem în interfaţa camerei opţiuni ca timer, aspect, grilă şi stabilizare digitala video, iar pe Android avem grila, timer şi rezoluţie.

Focalizarea camerei e lentă, ca şi zoomul şi realizarea capturii foto. Imaginea e grainy, dar culorile sunt rezonabile. Claritatea lasă de dorit, dar măcar nu avem camera slabă de 2 MP de pe Teclast X98 Plus II...

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×