Lenovo Yoga Book: Camera nu e rea deloc, deşi e plasată bizar

1.185 ori
<b>Lenovo Yoga Book: Camera nu e rea deloc, deşi e plasată bizar</b>Dacă foloseşti rar o tabletă de 10 inch pentru captura foto, vei folosi cu atât mai rar un wannabe notebook pentru fotografii şi captura video. Şi cum Lenovo Yoga Book e un soi de notebook, având tastatura ataşată de tableta, fotografiile nu sunt chiar..

Dacă foloseşti rar o tabletă de 10 inch pentru captura foto, vei folosi cu atât mai rar un wannabe notebook pentru fotografii şi captura video. Şi cum Lenovo Yoga Book e un soi de notebook, având tastatura ataşată de tabletă, fotografiile nu sunt chiar scopul său primar.

Totuşi ne aduce o cameră de 8 MP cu autofocus în spate şi una frontală de 2 MP. Interfaţa include destul de multe opţiuni, mai ales moduri de captură, inclusiv Panorama, Smart Capture, Action Shot, Time, Denoiser şi avem şi un slider pentru expunere. Capturile nu arată chiar rău, mai ales dacă staţi cu mâinile fixe şi focalizaţi cum trebuie.

Culorile au fost calibrate acătării, iar detaliile sunt destul de OK pentru o tabletă. Filmăm şi în Full HD în format MP4, deşi captura video nu arată prea bine, dar poate imortaliza o petrecere la birou să zicem, că tot e o tabletă mai profi. Menţionez şi amplasarea bizară a camerei principale, care necesită musai ca tastatura să fie rotită pentru a realiza fotografiile cum trebuie.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×