Chuwi Hi13 Preview: tabletă cu ecran uriaş, de 13.5 inch şi procesor Apollo Lake; Avem şi un accesoriu special pentru dispozitiv! (Video)

1.317 ori
<b>Chuwi Hi13 Preview: tabletă cu ecran uriaş, de 13.5 inch şi procesor Apollo Lake; Avem şi un accesoriu special pentru dispozitiv! (Video)</b>Testăm iarăși o tabletă Chuwi, de această un model de-a dreptul gigant numit Chuwi Hi13. După cum îi spune și denumirea, avem de-a face cu un dispozitiv foarte generos la capitolul diagonală sosind cu un ecran de 13.5 inch ideal pentru

Chuwi Hi13este probabil cea mai mare tabletă pe care am avut-o pe masa de teste Mobilissimo.ro în ultima vreme. Vine cu un ecran de 13.5 inch, care duce cu gândul mai mult la un laptop decât la o tabletă clasică. Practic dacă îi ataşăm o tastatură devine fix laptop. Îl găsiţi pe acest produs la suma de 351.99 dolari la Banggood.com.

Avem şi un accesoriu special, o husă Folding Stand Cover, care costă 19.99 dolari la acelaşi retailer. Tableta mai sus menţionată are un corp metalic, cu grosime de 9.2 mm şi greutate de 1080 de grame. Da, este masivă şi da, este greu de mânuit, dar e genul de device care stă mai degrabă pe un suport, pe masă sau ataşată la o tastatură, decât ţinută în mâini la gaming şi filme.

Are conectori jos pentru ataşarea tastaturii, iar punctul său forte este ecranul de 13.5 inch, cu aspect 3:2 şi rezoluţie de 3000:2000 pixeli. Oferă o gamă de culoare de 100% sRGB şi vine şi cu suport Active Stylus şi compatibilitate Windows Ink. La interiorul tabletei găsim un procesor Intel Apollo Lake N3450, tactat până la 2.2 GHz, împreună cu soluţia grafică Intel HD Graphics, cu suport DirectX 12 şi decodare 4K.

Chuwi Hi13

Mai avem şi 4 GB RAM, 64 GB stocare şi slot microSD. Chuwi Hi13 are o cameră de 5 MP în spate, una de 2 MP în faţă şi o baterie generoasă de 10.000 mAh. Vă pot da un spoiler din review şi să vă zic că sare de 6 ore de playback video. Stă bine şi la conectivitae, cu WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth, mini HDMI, microUSB şi USB Type-C. Cele 4 difuzoare de pe tabletă impresionează plăcut, oferind cel mai ridicat volum înregistrat pe o tabletă la testele noastre.

Ca OS avem Windows 10, cu toate cele aferente: Office, Cortana, foldere, .EXE. Cât despre accesoriul acela, cântăreşte 400 de grame, este fabricat din piele PU şi are atât rol de protecţie pentru corp şi ecran, cât şi rol de suport, care propteşte tableta la unghiul ideal de 45 de grade pentru vizualizare video şi poate şi gaming. Are şi o secţiune goală unde puteţi pune tastatura. Se închide magnetic şi este un accesoriu pe care vi-l recomandăm pentru acest device masiv. 

Îl vom testa în zilele următoare şi revenim cu review. Între timp îl găsiţi pe Chuwi Hi13 la Banggood.com:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×