Chuwi lansează tableta dual boot Hi8 Air, cu ecran de 8 inch şi procesor Intel Cherry Trail

832 ori
<b>Chuwi lansează tableta dual boot Hi8 Air, cu ecran de 8 inch şi procesor Intel Cherry Trail</b>Din partea producătorului chinez Chuwi vine astăzi lansarea unei noi tablete de buget, model numit Hi8 Air ce se remarcă prin configurația dual-boot oferită la bord. Terminalul adoptă un ecran de 8 inch cu rezoluție Full HD și mai oferă la bord

Chuwi a anunţat o nouă tabletă astăzi, modelul Chuwi Hi8 Air, care este adresat studenţilor şi celor cu venituri reduse. Terminalul se remarcă prin faptul că vine şi cu Android şi cu Windows, fiind un device dual boot. Avem mai multe detalii mai jos.

Chuwi Hi8 Air

În primul rând trebuie spus că aceasta este o tabletă cu ecran de 8 inch şi carcasa metalică solidă. Oferă o rezoluţie de 1920 x 1200 pixeli, pe un panou complet laminat IPS LCD OGS cu aspect 16:10. E deci ideal pentru consum video şi gaming. La bord se află un procesor Intel X5 Cherry Trail Z8350, tactat la 1.44 GHz ca frecvenţa de bază şi la 1.92 GHz ca frecventa turbo.

Mai are şi 2 GB RAM, 32 GB stocare (eMMC) şi slot microSD. Bateria este o unitate de 4000 mAh, iar pe partea de conectivitate avem un port microUSB, jack audio de 3.5 mm şi un port micro HDMI care scoate grafică 1080p. Tableta rulează Windows 10 şi Android 5.1 în regim dual boot şi vine la pachet cu un încărcător de 5V/2A şi cablu OTG, plus tastatura Bluetooth.

Chuwi promovează produsul ca un upgrade pentru Chuwi Hi8 Pro. Din păcate nu avem preţ, dar el urmează să fie anunţat aici http://en.chuwi.com/. Cum tableta e gândită pentru studenţi, sunt convins că e sub 200 de dolari, poate chiar sub 150 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×