Samsung Galaxy S9 primeşte randări 3D bazate pe imagini CAD şi un clip la 360 de grade (Video)

3.810 ori
<b>Samsung Galaxy S9 primeşte randări 3D bazate pe imagini CAD şi un clip la 360 de grade (Video)</b>A venit momentul acela pe parcursul scăpărilor lui Samsung Galaxy S9 în care vedem atât randări profi realizate de @OnLeaks şi echipa 91Mobiles, cât şi un video cu o rotire la 360 de grade a terminalului. Totul se bazează pe schiţe CAD ale flagship-ului..

A venit momentul acela pe parcursul scăpărilor lui Samsung Galaxy S9 în care vedem atât randări profi realizate de @OnLeaks şi echipa 91Mobiles, cât şi un video cu o rotire la 360 de grade a terminalului. Totul se bazează pe proiectare CAD ale flagship-ului, pe care le vedeţi mai jos.

Practic nu se schimbă nimic faţă de ce ştiam deja, la formatul general al handset-ului. În mare arată cam ca Galaxy S8, doar că "buza" de jos, de sub ecran e mai îngustă. Scannerul de amprente se află în continuare în spate, dar mutat imediat sub camera (singulară pe S9 şi duala pe S9+). Senzorul de puls se află în dreapta modulului camerei, împreună cu blitzul. Portul USB type-C, difuzorul, butoanele de volum, power şi Bixby le găsiți exact în poziţia de pe Galaxy S8.

Din păcate nu avem nici acum difuzoare stereo, asta dacă difuzorul pentru convorbiri nu primeşte acest rol. O veste bună e ca măcar se păstrează jackul audio de 3.5 mm. Pentru că designerii care au creat randările au lucrat cu dimensiuni apropiate de realitate, aflăm cu această ocazie că Galaxy S9 are un ecran de aproximativ 5.65 inch în diagonală, dar curburile şi colţurile curbate fac estimarea diagonalei reale mai grea.

Telefonul are dimensiunile următoare: 147.6 x 68.7 x 8.4 mm. Muchia inferioară a ecranului ar putea fi cu 0.1 mm mai subţire decât cea a lui S8. Nimic nou la specificaţii, în afară de chipset-ul pe care îl ştim deja, Snapdragon 845 (sau Exynos 9810), 4 GB sau 6 GB RAM, 64 sau 128 GB stocare, iar sursele afirmă că Galaxy S9+ ar putea chiar veni cu 512 GB stocare, de vreme ce Samsung tot produce aşa ceva mai nou.

Producţia în masă ar fi început deja pentru ambele terminale şi debutul are loc cel devreme la CES 2018, cel târziu la MWC.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×