Huawei MediaPad M3: Design premium, inspirat de Nova, dar nu foarte comod

1.098 ori
<b>Huawei MediaPad M3: Design premium, inspirat de Nova, dar nu foarte comod</b>Modele ca Huawei Nexus 6P, P9 şi Nova au început să definească ce înseamnă de fapt "designul Huawei" şi dacă în trecut compania nu ieşea din template-ul de design clasic, acum se distinge faţă de rivali. Această distincţie a fost preluată de la..

Modele ca Huawei Nexus 6P, P9 şi Nova au început să definească ce înseamnă de fapt "designul Huawei" şi dacă în trecut compania nu ieşea din template-ul de design clasic, acum se distinge faţă de rivali. Această distincţie a fost preluată de la telefoane şi aplicată şi la tablete, cum e cazul lui MediaPad M3.

El aduce cu un Huawei Nova mai mare, cu ceva elemente de Huawei P9 la pachet. E o tabletă metalică, mult mai alungită decât suntem obişnuiţi, fiind ideală pentru consumul video în landscape, cu difuzoarele în dreapta şi stânga noastră. Vine pe auriu sau argintiu, are o carcasă unibody şi designul său nu arată rău deloc. Măsoară 7.3 mm în grosime şi cântăreşte 310 grame, ceea ce poate sună impresionant până afli că iPad Mini 4 măsoară 6.1 mm şi cântăreşte 293 grame. E drept că el are diagonală mai mică cu jumătate de inch.

Butoanele de la bord sunt comode, poate doar în afară de cel touch cu scanner de amprente, care e un pic ambiguu la feedback. Aderența e OK şi tableta se simte destul de uşoară în mână. Spatele e curbat uşor, iar zona frontală nu pare să atragă prea multe amprente şi grăsime. Construcţia e solidă, dar nu am putut să nu remarc şi muchiile tăioase, care vă vor deranja puţin la mână şi degete de-a lungul orelor de vizionare video sau gaming.

Dacă marginile erau rotunjite era un mare win aici, dar designul rămâne premium şi arătos.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×