Meizu Pro 7 ar urma să fie un nou smartphone cu ecran edge to edge, rival pentru Xiaomi Mi Mix; Iată noi imagini!

1.397 ori
<b> Meizu Pro 7 ar urma să fie un nou smartphone cu ecran edge to edge, rival pentru Xiaomi Mi Mix; Iată noi imagini!</b>Nu se putea ca Xiaomi Mi Mix, telefonul cu ecran borderless care a stârnit atâtea pasiuni să nu declanşeze şi o "cursă a înarmărilor" în rândul companiilor rivale. Ştiam că Meizu lucrează la ceva de genul de o săptămână, iar azi avem şi câteva imagini..

Nu se putea ca Xiaomi Mi Mix, telefonul cu ecran borderless care a stârnit atâtea pasiuni să nu declanşeze şi o "cursă a înarmărilor" în rândul companiilor rivale. Ştiam că Meizu lucrează la ceva de genul de o săptămână, iar azi avem şi câteva imagini cu noul venit, care s-ar numi Meizu Pro 7.

Terminalul are un ecran edge to edge aparent şi va avea două versiuni: una cu 6 GB RAM şi 64 GB stocare şi una cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, conform Android Pure. Imaginile au iz oficial, pentru că provin dintr-o prezentare PowerPoint, care şi-a găsit cumva drum pe Weibo. Terminalul ar avea un ecran Super AMOLED de 5.62 inch, cu rezoluţie atipică de 2160 x 1080 pixeli, dar şi aspect de 2:1.

Handsetul măsoară doar 6.5 mm în grosime, vine cu încărcare rapidă de tip mCharge 4.0, care aduce bateria la 100% în doar 40 de minute. Preţul de pornire e undeva la 395 dolari şi am putea primi şi un scanner de amprente ultrasonic, posibil integrat în panoul din sticlă frontal. Zvonurile afirmă că terminalul va debuta pe 24 decembrie şi dacă ne luăm după imagini, s-a tăiat serios din zona inferioară a ecranului, dar şi din cea superioară, fără să rămână loc pentru o cameră frontală

Aflăm mai multe în Ajunul Crăciunului!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×