Huawei Honor 8: Designul cel mai arătos din 2016 până acum, de la Huawei

2.671 ori
<b>Huawei Honor 8: Designul cel mai arătos din 2016 până acum, de la Huawei</b>La prima vedere Huawei Honor 8 urmează aceeaşi reţetă ca şi telefoanele Samsung Galaxy A 2016 sau ca şi ASUS ZenFone 3, dar de fapt el aminteşte de un alt terminal. E vorba despre Sony Xperia Z5, în special prin felul în care panoul de sticlă din spate..

La prima vedere Huawei Honor 8 urmează aceeaşi reţetă ca şi telefoanele Samsung Galaxy A 2016 sau ca şi ASUS ZenFone 3, dar de fapt el aminteşte de un alt terminal. E vorba despre Sony Xperia Z5, în special prin felul în care panoul de sticlă din spate prinde lumina.

Primim aici un panou din sticlă 2.5D în faţă şi unul în spate şi o ramă metalică cu muchii uşor curbate. Telefonul măsoară 7.45 mm în grosime, ceea ce îl face mai gros decât Huawei P9 (7 mm), dar şi mai subţire decât ASUS ZenFone 3 ZE520KL (7.7 mm). Are şi o greutate de 153 de grame, cu 9 grame mai mult decât Huawei P9 sau acelaşi ZenFone 3, dar asta nu se simte în mâna utilizatorului.

Honor 8 stă excelent în mână, e foarte uşor de  utilizat cu o singură mână şi are feedback bun al butoanelor, inclusiv cel extra din spate. Aderența este bună, în ciuda abundenţei de sticlă, iar telefonul este elegant şi are şi o construcţie solidă. E mai arătos decât orice alt model Honor sau Mate testat de noi până acum şi clar mai sexy decât un Huawei Nova, să zicem.

Poate doar faptul că spatele e magnet de amprente şi grăsime să mai scadă din appeal.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×