Onda OBook 20 Plus: Conectivitate tipică, poate fără unele mofturi răsfăţate în trecut

465 ori
<b>Onda OBook 20 Plus: Conectivitate tipică, poate fără unele mofturi răsfăţate în trecut</b>Unele tablete dual boot sau 2 în 1 din China ne-au răsfăţat cu opţiuni high end de conectivitate, inclusiv porturi USB 3.0 sau chiar Thunderbolt. Onda OBook 20 Plus nu are nici măcar port USB Type C, păstrând doar un setup standard de conectori.

Unele tablete dual boot sau 2 în 1 din China ne-au răsfăţat cu opţiuni high end de conectivitate, inclusiv porturi USB 3.0 sau chiar Thunderbolt. Onda OBook 20 Plus nu are nici măcar port USB Type-C, păstrând doar un setup standard de conectori.

Primim un port microUSB şi un micro HDMI, dar cred că ar fi încăput şi un full USB dacă se chinuia puţin Onda. Un astfel de port apare totuşi pe tastatura folosită în tandem cu terminalul. Există şi jack audio şi port separat DC pentru încărcare, în vreme ce tableta vine şi cu suport WiFi b/g/n, Bluetooth şi conectorii speciali pentru tastatură.

Tableta se conectează cu accesoriul sau prin pini şi magnetic. La pachet avem şi un cablu USB OTG, la care putem conecta un mouse, tastatura sau drive USB. Nimic ieşit din comun şi totul e stas.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×