Google Pixel 2 ar urma să vină cu o cameră mai bună, procesor superior, dar şi preţ mai mare; Va exista şi un model Pixel de buget!

2.282 ori
<b>Google Pixel 2 ar urma să vină cu o cameră mai bună, procesor superior, dar şi preţ mai mare; Va exista şi un model Pixel de buget!</b>În avalanșa de leak-uri cu Samsung Galaxy S7 iată că se strecoară astăzi și câteva informații despre un smartphone la care nu ne-am fi gândit nici măcar pentru o secundă. Este vorba despre Google Pixel 2 - terminal care aparent va aduce upgrade-uri la

Un succesor pentru Google Pixel e ultimul telefon despre care ne aşteptam să aflăm informaţii azi, dar iată că se întâmplă acest lucru. De abia am testat Google Pixel XL luna trecută şi deja apar discuţii despre Pixel 2, dar în mod interesant şi despre un model de buget din aceeaşi gamă.

Cei de la 9to5google.com au pus mâna pe aceste informaţii şi citează o sursă de mare încredere, ce a livrat informaţii solide şi în trecut. Pixel 2 ar urma să aducă şi o carcasă rezistentă la apă şi o cameră superioară celei de pe primul model, care era deja excelentă, dominând şi acum topul DxOMark, dar şi pe cel Mobilissimo.ro. În acest moment handsetul e în faza de teste, cu chipseturi furnizate de 2 companii diferite.

Ar urma să primească şi un preţ mai ridicat şi probabil va face saltul la 6 GB RAM. Între timp Google testează şi un model Pixel de buget, cu preţ mult mai mic şi dotări pe măsură. Rezistenţa la apă nu e bătută în cuie totuşi, cât despre upgrade-ul camerei, Google vrea neapărat să livreze cea mai bună experienta de fotografie low light de pe piaţă. Nu va fi nici în cazul lui Pixel 2 o chestiune de megapixeli, ci de funcţii extra, se pare.

Telefonul ar fi în faza preliminară de dezvoltare şi pe lângă prototipuri cu procesoare Snapdragon 83X, există şi unele cu chipseturi Intel. Şi MediaTek a fost implicată în proiect, dar varianta lor a picat. "Pixel 2B" aşa cum e cunoscut prototipul variantei mai accesibile ca preţ va fi destinat anumitor pieţe globale, cele emergente evident.

Speculaţiile afirmă că Pixel 2 va costa cu 50 de dolari mai mult decât Google Pixel şi Google ar fi luat în calcul şi propriul chipset integrat pe telefon, dar nu sunt 100% siguri că va rămâne această variantă finală.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×