Motorola Moto Z Play: Conectivitate USB Type-C, 3 microfoane, viteze excelente

1.044 ori
<b>Motorola Moto Z Play: Conectivitate USB Type-C, 3 microfoane, viteze excelente</b>Am spus-o şi o repet din nou: tăticii telefoanelor mobile, Motorola şi Nokia practic nu au voie să se audă prost la apeluri. E ca şi cum un Ford, una dintre primele mărci mari de maşini ar avea probleme cu pedalele. Moto Z Play bifează aspectele moderne..

Am spus-o şi o repet din nou: tăticii telefoanelor mobile, Motorola şi Nokia practic nu au voie să se audă prost la apeluri. E ca şi cum un Ford, una dintre primele mărci mari de maşini ar avea probleme cu pedalele. Moto Z Play bifează aspectele moderne ale conectivităţii.

Vine cu port USB Type-C, slot nano SIM, ba chiar două slot-uri SIM în unele regiuni de pe glob. Are 3 microfoane, Bluetooth 4.1, suport LTE, NFC, WiFi a/b/g/n, GPS, dar nu vine cu radio FM. Apelurile au volumul ridicat, sunetul este clar şi totul se aude cristal. Anularea zgomotului de fond a fost excelentă şi microfoanele şi-au făcut treabă foarte bine.

Speedtest Motorola Moto Z Play

Dialerul este cel stock, în cazul în care vă întrebaţi. La testul de viteză SpeedTest am ajuns la 90 Mbps la download 4G şi 45 Mbps la upload, în vreme ce conexiunea WiFi a prins 117 Mbps la download şi 25 Mbps la upload. E un rezultat bun, în limitele normale pentru terminalele testate de noi.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×