Sfârșitul de an ne aduce reduceri pentru produsele Xiaomi prin intermediul unui retailer chinez; iată câteva recomandări!

2.178 ori
<b>Sfârșitul de an ne aduce reduceri pentru produsele Xiaomi prin intermediul unui retailer chinez; iată câteva recomandări!</b>GearBest.com este magazinul ce ne aduce pentru acest sfârșit de an numeroase promoții asociate produselor Xiaomi, fiind incluse în ofertă atât smartphone-uri, tablete, dar și produse mai inedite precum aparate de gătit orez și purificatoare de aer. Toate

Ne mai despart doar câteva zile până la sfârșitul anului și promoțiile se țin în continuare lanț la retailerii chinezi, printre aceștia numărându-se și GearBest. Acest magazin ne aduce în această perioadă numeroase produse Xiaomi la prețuri speciale, de la nelipsitele smartphone-uri și până la purtabile, aparate de gătit orez sau purificatoare de aer. Noi am ales 3 asemenea produse pe care le vedeți listate mai jos.

Xiaomi Redmi 4A

Xiaomi Redmi 4A

Printre cele mai accesibile și arătoase smartphone-uri din portofoliul Xiaomi avem și modelul Redmi 4A, telefon care poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 96.99 dolari, adică 425 lei. Această sumă ne aduce un terminal cu display HD de 5 inch, procesor Qualcomm Snapdragon 425, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, cameră foto de 13 megapixeli și baterie de 3120 mAh.

Xiaomi Mi Pad 2

Xiaom Mi Pad 2

Pe lista de produse ce ne-au atras atenția se află și tableta Xiaomi Mi Pad 2 care costă acum 199.99 dolari în versiunea cu Windows 10 la bord. Primim un display de 7.9 inch cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, un procesor Intel Atom X5, 2 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash. Avem și port USB Type-C, o carcasă metalică și per total un partener ideal pentru călătorii. 

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Nu în ultimul rând amintim și de brățara inteligentă Xiaomi Mi Band 2, model care spre deosebire de predecesor aduce un senzor de puls la pachet. Beneficiem de compatibilitate pentru sincronizare cu smartphone-uri iOS sau Android, de conectivitate Bluetooth 4.0 și de certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Brățara cântărește doar 17 grame și poate fi cumpărată pentru numai 22.79 dolari ~ 100 lei.

Întreaga listă de reduceri o găsiți pe site-ul GearBest.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×