Tableta 4G Archos Sense 101X este disponibilă de astăzi pe plan local; costă 699 lei

1.040 ori
<b>Tableta 4G Archos Sense 101X este disponibilă de astăzi pe plan local; costă 699 lei</b>Luna trecută am testat aici la Mobilissimo și tableta Archos Sense 101X, model cu design robust ce atrage prin diagonala generoasă și prin suportul 4G pe care îl oferă la bord. De astăzi produsul este disponibil pe plan local și suma de

Iată că de astăzi tableta Archos Sense 101X poate fi achiziționată de pe plan local, dispozitiv pe care l-am testat și noi de curând și despre care am vorbim într-un articol dedicat aici. Produsul atrage prin câteva capitole precum diagonala generoasă a ecranului, prezența suportului 4G LTE ce permite utilizarea tabletei oriunde și oricând fără limitări la nivel de conexiune, dar și prin look-ul robust.

Archos SENSE 101X

Așa cum vă spuneam în prezentare, tableta vine într-o carcasă masivă cu bumper din cauciuc menit să protejeze dispozitivul în cazul căzăturilor accidentale. Are și certificare IP54 pentru protecția la contactul cu apa și printre dotările sale hardware întâlnim un ecran de 10.1 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core MediaTek MT8735 de 1.3 GHz, soluția grafică Mali-T720MP2 și 2 GB de RAM la bord.

Spațiul de stocare este de 32 GB și se oferă și slot microSD pentru a extinde memoria la nevoie. Mai găsiți aici și un port USB Type-C reversibil, jack audio 3.5 mm și suport A-GPS. Ca OS rulează Android 7.0 Nougat și primim și port micro-HDMI. Archos Sense 101X poate fi găsită la noi în țară în rețeaua de magazine Carrefour, dar și la alți comercianți pentru suma de 699.99 lei. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×