Archos Diamond Omega este disponibil de astăzi la precomandă pe plan local

1.615 ori
<b>Archos Diamond Omega este disponibil de astăzi la precomandă pe plan local</b>Începând de astăzi smartphone-ul Archos Diamond Omega poate fi achiziționat de pe plan local la precomandă, un telefon ce se remarcă printr-un hardware pe măsură și prin design-ul spectaculos. Urmează trendul adus pe piață de către alte

Pe final de octombrie aflam prin intermediul unui comunicat de presă faptul că Archos România plănuiește introducerea smartphone-ului Diamond Omega pe plan local, lansare ce vine acum în ianuarie. Telefonul de 500 euro are dotări de flagship veritabil, ba chiar mai atractive decât unele terminale ce adoptă același procesor high-end Qualcomm Snapdragon 835.

Archos Diamond Omega

Handset-ul de aici vine echipat cu un ecran FHD+ de 5.7 inch ce ocupă 85% din întreaga suprafață a panoului frontal și ni se oferă o cantitate generoasă de 8 GB RAM pentru a beneficia de un multitasking eficient. Pentru stocare sunt oferiți 128 GB flash și pe partea de fotografiere o cameră duală în spate cu senzor principal Sony IMX362 de 12 mpx (deschidere f/1.8) și senzor secundar Sony IMX318 de 23 megapixeli (zoom optic 2x, deschidere f/2.0).

Și în partea frontală avem o cameră duală, mai precis un modul compus din doi senzori cu deschidere f/2.2 ce poate realiza fotografii cu efect bokeh. Smartphone-ul mai aduce și scanner de amprente, port USB Type-C și o baterie de 3100 mAh cu suport Quick Charge 3.0. Archos Diamond Omega este deja disponibil la precomandă pe Cel.ro la suma de 2.344 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×