Oukitel U18, prima clonă de iPhone X cu decupaj în ecran se vinde la precomandă pentru 160 dolari

1.661 ori
<b>Oukitel U18, prima clonă de iPhone X cu decupaj în ecran se vinde la precomandă pentru 160 dolari</b>De astăzi prima clonă de iPhone X ce vine cu decupaj în ecran este disponibilă comercial și după cum vedeți din titlu, este vorba despre Oukitel U18. Telefonul vine la un preț tare bun ținând cont de capitolul design, dar dotările nu sunt chiar

E drept că pe piață găsim clone de iPhone X de mult timp, dar astăzi se trece la următorul nivel odată cu lansarea lui Oukitel U18, prima clonă ce adoptă și acel decupaj în ecran specific telefonului aniversar Apple. Produsul se vinde la precomandă și cel puțin privit din față arată foarte bine în randările pe care le puteți vedea și voi mai jos.

Oukitel U18

Nu același lucru se poate poate spune și despre panoul spate din policarbonat care pare a împrumuta ceva elemente de la Huawei Mate 10 Pro cu acea parte din zona camerei foto duale ce este colorată într-o nuanță mai închisă. Ca dotări, acest handset ne oferă un display de 5.85 inch cu aspect 21:9 și rezoluție HD+ (1512 x 720 pixeli), un procesor octa-core MediaTek MT6750T de 1.5 GHz și 4 GB de RAM.

Oukitel U18

Are 64 GB de stocare flash, slot microSD, port USB Type-C reversibil și o cameră frontală de 13 megapixeli pentru captura de tip selfie. În spate aduce o cameră duală de 16 + 5 megapixeli cu bliț LED și funcție bokeh, iar pe partea de conectivitate întâlnim 4G LTE, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n și Bluetooth. Oukitel U18 are o baterie generoasă de 4000 mAh, scanner de amprente și o soluție de autentificare facială.

După cum se poate vedea și în clipul video de mai sus, telefonul este cam masiv având o greutate de 213.7 grame și o grosime de 10 mm, dimensiuni cam exagerate ținând cont de alura compactă pe care vrea să o scoată în evidență producătorul aici prin ecranul edge-to-edge. Telefonul se vinde la precomandă pe BangGood.com pentru suma de 159.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×