UMi Plus E: OS, UI, aplicaţii pe curat, pe Marshmallow

1.348 ori
<b>UMi Plus E: OS, UI, aplicaţii pe curat, pe Marshmallow</b>Iată-ne ajunşi la aspectul software la UMi Plus şi în bună tradiţie UMi, ei nu umbla foarte mult la experienţa stock oferită pe Android de către Google. În cazul acestui smartphone primim Android 6.0.1 Marshmallow, într-o variantă aproape identică faţă..

Iată-ne ajunşi la aspectul software la UMi Plus E şi în bună tradiţie UMi, ei nu umblă foarte mult la experienţa stock oferită pe Android de către Google. În cazul acestui smartphone primim Android 6.0.1 Marshmallow, într-o variantă aproape identică faţă de cea stock. A fost promisă și o actualizare foarte curând la Nougat.

Interfata grafica UMi Plus E

Pentru multitasking avem caruselul cu swipe lateral pentru a închide aplicaţiile, iar cu un swipe în jos din zona superioară a ecranului accesăm zona Quick Settings sau panoul de notificări. Dacă ţinem apăsat pe ecran ajungem la wallpaper-uri şi widget-uri (şi ele stock), apoi intrăm în Setări unde găsim criptare, screen pinning, opţiuni legate de LED-ul de notificări de sus şi funcţii asociate butonului fizic shortcut (plasat lateral).

Avem şi opţiuni pentru bara navigaţională şi task cleaner şi încheiem cu funcţia scannerului de amprente. Acesta are un setup în 12 paşi şi din păcate autentificarea e cam lentă prin intermediul său şi nu chiar mereu precisă. Cât despre aplicaţiile preinstalate, exista 27 de softuri pe UMi Plus E, un număr rezonabil şi majoritatea sunt apps standard.

E vorba de pachetul de aplicaţii Google, plus Flashlight, File Manager, No Screen Off sau Calendar.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×