Allview E3 Jump: Design masiv şi solid, rezistă la "tăvăleală"

1.061 ori
<b>Allview E3 Jump: Design masiv şi solid, rezistă la "tăvăleală"</b>Allview E3 Jump e genul de telefon care are voie să fie masiv, chiar şi la o diagonală de 4.5 inch, pentru că face parte din segmentul rugged. Este un telefon dur, ce face faţă intemperiilor şi care poate fi scufundat în lichide, să reziste la medii..

Allview E3 Jump e genul de telefon care are voie să fie masiv, chiar şi la o diagonală de 4.5 inch, pentru că face parte din segmentul rugged (ultra-rezistent). Este un telefon dur, ce face faţă intemperiilor şi care poate fi scufundat în lichide, să reziste la medii pline de praf şi nisip şi chiar să aibă parte de şocuri dure.

Ca atare e ranforsat cu o carcasă pe bază de policarbonat cu inserţii din cauciuc şi măsoară 13 mm în talie. Cântăreşte 188 de grame şi cu siguranţă nu va câştiga vreun concurs de frumuseţe, deşi poate că sunt unii cumpărători ce apreciază lookul masiv şi industrial. Capacul spate e fixat în 8 puncte, dispărând astfel riscul de dezasamblare atunci când se înregistrează şocuri puternice, precum cel al scăpării pe asfalt.

Certificat IP67, acest smartphone poate fi scufundat până la o adâncime de 1 metru în apă şi timp de 30 de minute. Tastele sale fizice pot fi folosite sub apă şi puteţi face şi fotografii subacvatice. Ecranul are protecţie Gorilla Glass 3, iar o menţiune importantă aici e legată de faptul că butoanele fizice nu au chiar cel mai bun feedback din lume, din cauza protecţiilor multiple ale telefonului.

Slot-urile sunt acoperite cu un capac foarte greu de înlăturat, chiar şi cu unghii lungi. Allview E3 Jump e un telefon masiv şi butucănos, dar unul care nu va fi tratat cu mănuşi niciodată, cum facem cu 99% dintre smartphone-uri şi asta ne scapă de o grijă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×