Xiaomi Mi Pad 2 în versiunea cu 16 GB de stocare, costă 720 lei în oferta unui retailer chinez

989 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 2 în versiunea cu 16 GB de stocare, costă 720 lei în oferta unui retailer chinez</b>Retailerul chinez GearBest revine astăzi cu o nouă campanie de reduceri ce ne aduce prețuri foarte bune pentru tabletele cu chipset-uri Intel la bord. Printre ele regăsim și modelul Xiaomi Mi Pad 2 - o tabletă arătoasă și premium ce poate fi achiziționată

În perioada 28 - 30 septembrie, retailerul chinez GearBest desfășoară o nouă campanie de reduceri pentru acele tablete și notebook-uri ce aduc chipset-uri Intel la interior. Avem așadar la dispoziție atât modele standard compacte, versiuni cu configurații dual-boot, dar și laptop-uri recent lansate pe piața asiatică precum Xiaomi Mi Air 12 - un notebook arătos ce aduce 4 GB RAM, un procesor Intel core m3, dar și alte bunătăți la pachet.

Xiaomi Mi PAD 2

Nu doar acest produs ne-a atras atenția din oferta magazinul, ci și tableta Xiaomi Mi Pad 2 care în versiunea cu 16 GB de stocare și 2 GB memorie RAM costă acum doar 182.19 dolari ~ adică în jur de 720 lei. Primim la pachet un display de 7.9 inch cu tehnologie IPS și rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom X5-Z8500 tactat la o frecvență de 2.2 GHz și un chip grafic Intel HD Graphics. 

Xiaomi Mi PAD 2

Pe lista de dotări se mai află și bateria de 6190 mAh ce suportă încărcare la 2A, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu deschdiere f/2.0, un senzor frontal de 5 megapixeli și conectivitate USB Type-C. Avem alături și Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, un jack audio 3.5 mm și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. 

Xiaomi Mi PAD 2

Această tabletă sosește într-o carcasă unibody metalică ce cântărește 322 grame și care măsoară doar 7 mm în grosime. Puteți achiziționa produsul la prețul mai sus menționat doar până pe data de 30 septembrie, iar aici aveți întreaga ofertă de dispozitive incluse în oferta GearBest!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×