Turul Magazinelor #25: Spuneţi "cheese" la reducerile F64, ataşamente foto pentru telefoane şi soluţii smart home

1.527 ori
<b>Turul Magazinelor #25: Spuneţi "cheese" la reducerile F64, ataşamente foto pentru telefoane şi soluţii smart home</b>A ieşit soarele puţin şi cred că e momentul să profităm pentru ceea ce se anunţă poate ultima plimbare în parc pe acest an, cu ochelarii de soare în dotare. Azi avem şi nişte accesorii foto interesante pentru voi, evident la preţ bun, dar şi câteva..

A ieşit soarele puţin şi cred că e momentul să profităm pentru ceea ce se anunţă poate ultima plimbare în parc pe acest an, cu ochelarii de soare în dotare. Azi avem şi nişte accesorii foto interesante pentru voi, evident la preţ bun, dar şi câteva soluţii smart home cu preţ rezonabil şi care ar putea să vă facă locuinţă mai sigură, in fata lui Moş Crăciun si nu numai.

1. Reduceri F64: imprimantă foto portabilă şi lampă la super preţ

Mie mi se pare aceasta imprimantă foto portabilă un cadou foarte bun pentru nuntă. Nimic nu bate un pahar de vin băut între fete sau nişte bere între băieţi în vreme ce imprimi pozele de la nuntă. Produsul se numeşte HiTi PRINGO P231 şi costă 203 lei la F64, în reducere de la 580 de lei. Aceasta imprimantă foto se conectează via wireless la telefonul tău cu iOS sau Android şi include chiar şi o aplicaţie foto cu opţiuni de editare de bază. Se remarcă şi prin funcţia de "sublimare selectivă metalică în relief". Astfel avem modele metalice embosate pe fotografii.

Kathay 5-head

Bonus am găsit şi o lampă Kathay 5-head, cu becuri fluorescente şi dimensiuni generoase la 60 x 90 cm. Ea costă 164 lei în loc de 299 lei la F64 şi cred că va scăpa pe vecie de problemele cu iluminarea fotografiilor, fie că faceţi foto de produs sau persoane.

2. APEXEL APL - DG5 5 în 1 Camera Phone Lens Kit  

Rămânem în zona foto, cu ceva pur şi simplu uimitor prin prisma preţului. Mai ştiţi când undeva prin perioada apariţiei lui iPhone 4 tot apăreau acele accesorii foto care se ataşau la telefon? Era vorba de lentile, obiective şi tot soiul de alte drăcovenii foto. Ei bine ele au devenit aşa mainstream, că GearBest.com îşi permite să le vândă la 8.21 dolari, după un discount de 49%.

APEXEL APL - DG5 5 în 1 Camera Phone Lens Kit

E vorba despre lentile fisheye, lentile wide angle, lentile macro şi telephoto, toate la pachet la sub 10 dolari. Cu lentila fisheye prindem imagini la mai mult de 180 de grade, iar cu lentila wide avem nişte scene panoramice impresionante. Cea macro ajută la capturile în prim plan excelente şi acele gărgăriţe sau flori pe care le fotografiaţi vor fi spectaculoase.

APEXEL APL - DG5 5 în 1 Camera Phone Lens Kit

Compatibilitatea se aplică la mai toate modelele de telefoane, inclusiv iPhone SE, 5C, iPhone 6S, toate generaţiile Galaxy S de la S2 la S7, modelele Note, Xiaomi, ZTE şi altele. Primim 5 obiective de gen, un clip special, 4 capace pentru lentile şi o cârpă pentru curăţare, dar şi un pouch pentru a le cara mai uşor.

3. Soluţii Smart Home D-Link

Cameră de supraveghere D-Link

Aici nu o să insist pe un singur produs, ci pe o întreagă gamă. Practic eMAG.ro a pregătit un kit pentru cei care îşi modifică apartamentul şi îl fac smart. Avem o cameră de supraveghere D-Link cu reducere de 24% (379 lei) şi capabilă să detecteze mişcarea şi să filmeze şi ziua şi noaptea. Are şi microfon şi suport pentru upload în cloud. Apoi avem prize inteligente, senzori de mişcare, un Hub connected home, sirena wireless, senzor pentru apă, uşa şi geam.

alarmă pentru casă

Evident există şi alarmă pentru casă (249 lei) şi o mulţime de alte produse D-Link. Grabă mare, că au început să se epuizeze!

Bonus: Diseară Altex porneşte Noaptea Devoratorilor de Preţuri, de la ora 20:00 şi durând toată noaptea.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×