Xiaomi Mi Pad 2 în versiunea cu Windows 10 primește o reducere de preț din partea unui retailer chinez

1.647 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 2 în versiunea cu Windows 10 primește o reducere de preț din partea unui retailer chinez</b>Tableta Xiaomi Mi Pad 2 este una foarte reușită atât din punct de vedere hardware, dar și din punct de vedere al design-ului pe care compania îl aduce. Astăzi descoperim că varianta cu Windows 10 a acestei tablete beneficiază de o reducere de preț prin

Una dintre cele mai interesante tablete aflată pe piață la ora actuală este și Xiaomi Mi Pad 2 - dispozitiv ce combină un pachet hardware bine pus la punct, dar și un design atrăgător ce ne amintește de iPad Mini. Această tabletă vine atât în varianta cu Android, dar și într-o versiune cu Windows 10 la bord - acest din urmă model primind astăzi o reducere de preț din partea celor de la GearBest.com.

Știți deja faptul că printre dotările tabletei regăsim un display QXGA IPS de 7.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, un procesor quad-core Intel Atom X5-Z8500 de 1.44 GHz, și 2 GB memorie RAM. Avem 64 GB de stocare pe versiunea de față, suficientă memorie pentru a păstra aplicații, jocuri, dar și materiale foto/video. În plus, datorită lui Windows 10 putem instala aici și suita de aplicații Office pentru un plus de productivitate.

Xiaomi Mi Pad 2 ne mai oferă o baterie de 6190 mAh, o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli pentru apeluri video și un port USB Type-C reversibil. Dacă ați urmărit și recenzia noastră pentru acest device, atunci probabil cunoașteți și punctele forte prin care ne-a atras atenția.

În caz că nu, vă amintim că Mi Pad 2 își merită banii prin prisma design-ului arătos, datorită display-ului și difuzoarelor perfecte perfecte pentru utilizarea de zi cu zi, dar și grație camerei de calitate pe care o primim la bord. Am apreciat totodată și faptul că tableta nu are lag, dar și că dimensiunile sale o fac foarte comodă de utilizat cu o singură mână. 

După cum precizam în primul paragraf, tableta de față beneficiază în această perioadă de o reducere de preț din partea celor de la GearBest. Astfel, putem achiziționa tableta pentru suma de 229.89 dolari ~ 920 lei (preț vechi - 269.99 dolari). Puteți comanda sau afla mai multe detalii despre Xiaomi Mi Pad 2 chiar de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×