Xiaomi Mi Pad 4, cea mai interesantă tabletă din ultimul timp este acum disponibilă la vânzare

3.405 ori
<b>Xiaomi Mi Pad 4, cea mai interesantă tabletă din ultimul timp este acum disponibilă la vânzare</b>Cei interesați de achiziția unei tablete compacte cu dotări atractive la bord au de astăzi opțiunea numită Xiaomi Mi Pad 4, o tabletă de 8 inch disponibilă la vânzare pe piața din China. Și retailerul chinez GeekBuying o listează de acum în ofertă

Din această vară avem pe piață o super tabletă din zona compactă și anume Xiaomi Mi Pad 4. Spunem adio procesorului MediaTek de pe generația precedentă și întâmpinăm un dispozitiv echipat cu puternicul cipset Qualcomm Snapdragon 660 la interior, o soluție apreciată pentru eficiența energetică și pentru performanțele oferite. Cei interesați de noua tabletă trebuie să afle că de astăzi poate fi achiziționată oficial.

Xiaomi mi pad 4

Retailerul chinez GeekBuying.com o pune în vânzare și după cum ați aflat deja sunt disponibile mai multe variante ce se diferențiază prin conectivitate (WiFi Only sau WiFi + 4G) și prin spațiul de stocare flash (32 GB sau 64 GB). În cazul de față noi avem modelul cu 4 GB RAM, 32 GB de stocare flash și doar conectivitate Wi-Fi.

Pe lista de dotări se află un ecran de 8 inch cu aspect 16:10, rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și tehnologie IPS LCD - panou ce va fi numai bun pentru gaming, browsing web, activități sociale, dar și pentru consum de multimedia via Netflix. Se mai oferă cameră frontală de 5 megapixeli cu funcții de autentificare facială iar în spate un senzor de 13 megapixeli.

Xiaomi Mi Pad 4 aduce Bluetooth 4.0 și apropo de conectivitate, aflați că aceasta oferă Wi-Fi 801.11 a/b/g/n/ac dual-band 2.4GHz și 5GHz. O baterie de 6000 mAh se mai află la bord și primim port USB Type-C, jack audio 3.5 mm și difuzoare stereo. Prețul practicat de către GeekBuying pentru această variantă este de 229.99 dolari și o puteți achiziționa de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×