Nokia 6.1: OS, UI, aplicaţii cu Oreo în frunte şi promisiuni de Android P rapid

2.658 ori
<b>Nokia 6.1: OS, UI, aplicaţii cu Oreo în frunte şi promisiuni de Android P rapid</b>Nokia 6.1 nu se abate de la reţeta clasică de a oferi cel mai nou Android şi promisiuni de actualizări rapide pe viitor. Ca atare se prezintă la apel cu Android 8.0 Oreo şi în cadrul iniţiativei Android One.

Nokia 6.1 nu se abate de la reţeta clasică de a oferi cel mai nou Android şi promisiuni de actualizări rapide pe viitor. Ca atare se prezintă la apel cu Android 8.0 Oreo şi în cadrul iniţiativei Android One.

Nokia 6.1, capturi de ecran

Asta înseamnă actualizări garantate rapid pe 2 ani (pentru OS) şi de securitate pe 3 ani. Cel mai din stânga homescreen este dedicat feed-ului Google, cu ştiri, informaţii meteo, scoruri de meciuri şi altele de gen, iar pentru multitasking avem clasicul carusel şi split screen. Când te gândeşti că split screen era pe telefoane Samsung de atâţia ani şi abia a ajuns recent pe iPad-uri...

Avem şi widget-uri stock, ca şi zona de Quick Settings şi Notificări curate şi aerisite. Android Oreo mai înseamnă Play Protect, snooze pentru notificări, Notification Dots, badge-uri şi o zonă de Setări compactată bine de tot. Apropo de zona de setări, toate opţiunile de aici sunt stock şi tot aici găsim scannerul de amprente, cu setup-ul sau realizat în 8 paşi, dar şi deblocare rapidă şi precisă, căreia nu îi putem reproşa nimic.

Aplicaţiile preinstalate sunt cele stock, de la Calendar şi Maps, la YouTube şi Drive. Experienţa în gen Nexus aş zice.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×