Xiaomi Mi Max 3 în varianta Gold ni se dezvăluie online; Sunt confirmate și o parte dintre dotări

2.591 ori
<b>Xiaomi Mi Max 3 în varianta Gold ni se dezvăluie online; Sunt confirmate și o parte dintre dotări</b>În această lună așteptăm ca cei de la Xiaomi să aducă pe piață și uriașul phablet Xiaomi Mi Max 3, un terminal cu ecran de 6.9 inch care apare aproape zilnic în noi leak-uri. Deși cantitatea de informații este uriașă, încă nu avem o dată de lansare

Chinezii de la Xiaomi plănuiesc ca în această lună să aducă pe piață și uriașul smartphone Mi Max 3, un phablet cu diagonală de 6.9 inch care până mai acum câțiva ani era considerat o tabletă în toată regula. Totuși, datorită trecerii la aspectul 18:9 dimensiunile unui astfel de dispozitiv se reduc considerabil, acesta fiind și motivul pentru care Xiaomi decide să vină pe piață cu un asemenea gigant.

Deși data lansării nu a fost dezvăluită, se pare că leak-urile continuă să sosească online, astăzi fiind vorba despre materiale video hands-on ce confirmă variantele de culoare negru și auriu. De asemenea, putem vedea pe folia aplicată peste display câteva dintre principalele specificații hardware: ecran Full HD+ de 6.9 inch, cameră duală de 12 + 5 megapixeli și baterie de 5500 mAh. 

Printre alte dotări vehiculate mai avem 4 sau 6 GB RAM, cameră selfie de 8 megapixeli și procesor Snapdragon 636 pe varianta de bază. Există speculații și despre o variantă Pro care ar urma să adopte puternicul cipset mid-range Qualcomm Snapdragon 710.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×