Alertă preț bun! ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) primește un discount de 500 lei pe Altex.ro!

5.268 ori
<b>Alertă preț bun! ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) primește un discount de 500 lei pe Altex.ro!</b>Descoperim astăzi o super ofertă pe Altex.ro, oferă asociată smartphone-ului ASUS ZenFone 4 (ZE554KL) ce ne oferă ecran FHD de 5.5 inch, cameră duală, procesor Snapdragon 625 și încărcare rapidă. Discount-ul este de aproximativ 500 lei

Astăzi cei de la Altex.ro vin cu o ofertă specială asociată smartphone-ului ASUS ZenFone 4 (ZE554KL), dispozitiv pe care îl testam și noi toamna trecută și care se prezintă tare bine la nivel hardware și look. Acum cu această reducere de aproximativ 500 lei devine un adevărat best-buy, iar un lucru de care puteți ține cont este că telefonul a primit recent și actualizarea la Android Oreo, cât și update-uri de securitate constant.

ZenFone 4

Este un telefon ce îmbină într-un pachet toate lucrurile de care ai nevoie, de la un ecran Full HD de 5.5 inch ce afișează imagini de calitate cu luminozitate bună și până la un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 630 cunoscut pentru eficiența sa energetică și pentru performanța oferită.

Are și 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare flash, slot microSD și un buton home cu scanner de amprente. În spate găsiți o cameră duală ce filmează 4K și oferă OIS, respectiv bokeh, iar la interior aveți o baterie de 3300 mAh ce se încarcă rapidă prin portul USB Type-C. Și jack-ul audio rămâne la posturi iar design-ul implică sticlă și metal.

ZenFone 4 (ZE554KL) poate fi achiziționat acum pentru suma de doar 1.106 lei de pe Altex.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×