Un flagship Nokia cu procesor Snapdragon 845 se află în pregătiri (Zvon)

1.184 ori
<b>Un flagship Nokia cu procesor Snapdragon 845 se află în pregătiri (Zvon)</b>Deși cei de la HMD Global au adus în prima parte a acestui an o mulțime de telefoane interesante, încă așteptăm sosirea unui dispozitiv din zona flagship care să se bată de la egal la egal cu OnePlus 6, Xiaomi Mi 8 și alte terminale ce adoptă

Descoperim astăzi prin intermediul zvonacului @rquandt detalii despre un viitor smartphone pregătit de către HMD Global, unul cu pretenții de flagship aparent. Am văzut cu toții cum finlandezii au adus pe piață în prima parte a acestui an numeroase terminale interesante, dar cu toate acestea lipsește un flagship veritabil, unul care să se bată de la egal la egal cu OnePlus 6 și alte modele de top ale anului.

Nokia 9

Acum, Roland Quandt afirmă că Nokia lucrează la dezvoltarea unui handset cu procesor high-end Qualcomm (Snapdragon 845) și că acesta ar urma să aducă o funcție pe care numai câțiva producători de origine chinezi au îndrăznit să o ofere până acum pe telefoanele lor. Ne gândim aici fie la un scanner de amprente integrat în ecran, fie la un sistem de autentificare facială 3D.

Nu ar fi exclusă nici posibilitatea de a vedea o cameră periscop, dar ceva mă face să cred că încă nu este momentul pentru așa ceva în cazul celor de la Nokia. Din păcate nu există alte detalii despre acest viitor telefon, nici măcar informații legate de numele pe care îl va purta. Să fie Nokia 8 (2018) sau Nokia 9?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×