Un eveniment HTC învăluit de mister este programat pentru data de 12 ianuarie 2017

977 ori
<b>Un eveniment HTC învăluit de mister este programat pentru data de 12 ianuarie 2017</b>În cursul acestei zile compania taiwaneză HTC a răspândit un o imagine teaser către publicațiile tech din întreaga lume, materialul sosind chiar acum și în inbox-ul nostru. Tot ce avem în cazul de față este o imagine destul de misterioasă ce ne dezvăluie

În cursul acestei zile cei de la HTC au distribuit către publicațiile tech din întreaga lume un material teaser foarte misterios la prima vedere, imagine ce tocmai a ajuns și în inbox-ul nostru. S-ar părea că firma taiwaneză pregătește un eveniment de presă pentru data de 12 ianuarie 2017, adică la doar câteva zile după ce târgul de tehnologie CES din Las Vegas va lua sfârșit (perioadă desfășurare 5 - 8 ianuarie).

Teaser-ul pare a pune în prim-plan litera U, fiind asociat și un mic quote acestei imagini - și anume "For U". Rămâne să aflăm ce se ascunde în spatele acestui material și ca o speculație proprie mă aștept ca HTC să prezinte o nouă serie de smartphone-uri cel mai probabil, sau poate mai degrabă un smartwatch. Voi despre ce credeți că va fi vorba?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×