[UPDATE - produs listat greșit de Compari.ro] Allview P8 Energy e ca vinul vechi, devine tot mai preţios odată cu timpul; Preţul său creşte cu trecerea timpului în loc să scadă!

3.433 ori
<b>[UPDATE - produs listat greșit de Compari.ro] Allview P8 Energy e ca vinul vechi, devine tot mai preţios odată cu timpul; Preţul său creşte cu trecerea timpului în loc să scadă!</b>În vreme ce majoritatea telefoanelor pierd serios din preț odată cu trecerea timpului, se pare că în cazul lui Allview P8 Energy lucrurile stau ceva mai diferit. Lansat în urmă cu doi ani la suma de 1.349 lei, telefonul poate fi găsit listat în acest

UPDATE: Cei de la Allview ne comunică faptul că prețul recomandat pentru telefonul P8 Energy este de 999 lei pe site-ul oficial și că de aici încolo, ține în mare măsură de parteneri cum își stabilesc prețurile. Se pare că site-ul compari.ro a afișat o eroare, existând un mix de informații aici. Mai exact, sistemul de comparații a luat în calcul și versiunea PRO a lui P8 Energy, care vine evident la alt preț, neînțelegerea fiind cauzată de acest lucru. 

Sunt foarte puţine telefoane pe piaţă al căror preţ creşte în loc să scadă odată cu trecerea timpului. Motivul e simplu, toate telefoanele devin depăşite ca hardware odată ce trec lunile si anii. Nu şi Allview P8 Energy, care se menţine pe primul loc în ierarhia Mobilissimo.ro la durata de playback video oferită de bateria sa. Iar saltul de preţ e impresionant. 

Allview P8 Energy Pro

Ca să vă faceţi o idee, colegul Alex a testat telefonul în toamna lui 2015 şi acum suntem în 2017. Pe atunci costa 1349 lei, iar acum sunt magazine online care îl oferă şi la 1800 de lei. Motivul e simplu, performanța bateriei sale nefiind egalată nici acum de vreun alt model vândut pe plan local. Vorbim despre 22 de ore şi 24 de minute de playback video , practic mult mai mult decât îţi trebuie pentru un sezon Netflix, aproape dublu chiar.

Evolutie pret Allview P8 Energy Pro

Şi utilizarea continuă e uriaşă, la 16 ore şi 20 de minute, iar încărcarea de 3 ore şi 10 minute e chiar OK în aceste condiţii. Ecranul rămâne luminos şi acum (471 LUX), iar camera nu a fost deloc rea, mai ales la preţul iniţial. Cine a cumpărat acest battery phone la preţul original se poate considera norocos. Sunt şanse mici ca până la final de an recordurile sale de baterie să fie doborâte, având în vedere că nici succesorul P9 Energy nu a reuşit asta. Poate doar vreun telefon din China cu baterie de 6000+ mAh să îi facă şicane, deşi nu cred sincer. Un telefon cu adevărat "ca vinul vechi". 

Vedeți mai sus și graficul cu evoluția de preț a lui Allview P8 Energy, telefon ce era listat la prețul de 1.849 lei pe 26 iunie, respectiv la 1.707 lei ieri pe data de 27 iunie. Astăzi pe compari.ro mai găsim doar un magazin ce are produsul în stoc la suma de 1.422 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×