Amazon lansează un accesoriu "Bravo, ai stil!"; Se numeşte Echo Look, are cameră integrată şi îţi spune cum să te îmbraci

700 ori
<b>Amazon lansează un accesoriu "Bravo, ai stil!"; Se numeşte Echo Look, are cameră integrată şi îţi spune cum să te îmbraci</b>Gigantul Amazon ne surprinde astăzi odată cu lansarea unui accesoriu inedit numit Echo Look - produs ce servește pe post de critic 'Bravo, ai stil' dacă vreți și care ne va spune cum să ne îmbrăcăm.

Amazon a lansat un nou accesoriu din gama Echo, de această dată unul bazat pe o cameră, care vă va ajuta să vă organizaţi hainele. Cunoscut drept un "asistent de stil", acest gadget poate chiar să vă dea note pentru look-ul afişat şi hainele pe care le purtaţi.

Amazon Echo Look

Ideea aminteşte de juriul trăznit de la emisiunea "Bravo, ai stil!" de pe Kanal D, dar sperăm mai puţin nevrotic. Echo Look poate fi asemuit cu o oglindă smart, care preia datele din AI-ul folosit de Alexa şi creează ţinutele ideale. Poate face şi fotografii şi filma, fiind ghidat de comandă vocală.

Amazon Echo Look

Produsul foloseşte un blitz LED şi are un suport special pentru ataşarea pe perete. Gadgetul are o formă de pilulă supradimensionată, plasată pe un suport. La bord se află o cameră de 5 megapixeli, cu mecanism de detectare a adâncimii imaginii. Operează în tandem cu o aplicaţie ce vine cu funcţia Style Check şi permite să vă comparaţi două look-uri pentru a vedea care primeşte o notă mai bună.

Amazon Echo Look

Un catalog de lookuri va fi stocat în contul Amazon şi apoi celebrul retailer vă recomanda achiziţii de haine care se potrivesc cu cele pe care le aveţi deja. Un Amazon Echo Look costă 199.99 dolari şi se vinde doar cu invitaţie deocamdată.

Cei din programul Amazon Prime au prioritate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×