MGCOOL dă startul unei campanii de vânzări flash pentru camerele video de acțiune Explorer; iată ce modele sunt incluse în ofertă!

1.017 ori
<b>MGCOOL dă startul unei campanii de vânzări flash pentru camerele video de acțiune Explorer; iată ce modele sunt incluse în ofertă!</b>Începând de astăzi cei de la MGCOOL dau startul unei campanii de vânzare flash pentru camerele video de acțiune Explorer, modele vândute prin intermediul platformei GeekBuying. Pe listă avem și camera Explorer ES 3K ce poate fi achiziționată pentru suma

De astăzi și până pe data de 29 aprilie aveți ocazia să achiziționați o cameră video de acțiune MGCOOL Explorer la preț special, asta datorită unei campanii de reduceri flash organizată de către cei de la GeekBuying.com. Pe lista de modele ce primesc discount-uri atractive se află Explorer, Explorer 1S și nu în ultimul rând Explorer ES - produse despre care aflați mai multe în rândurile de mai jos.

MGCOOL Explorer ES

MGCOOL Explorer ES

Cea mai accesibilă cameră video de acțiune din oferta actuală este Explorer ES - cameră cu display de 2 inch, procesor Allwinner V3 și mod de compresie video H.264. Primim un slot microSD de până la 64 GB, o baterie de 1050 mAh ce promite până la 80 minute de filmare și un senzor de 16 megapixeli ce oferă suport pentru captură 3K la 15fps, respectiv Full HD la 60fps. Se pot realiza și fotografii, iar prețul este de 36.99 dolari. 

MGCOOL Explorer

MGCOOL Explorer

În ordinea crescătoare a prețului avem camera MGCOOL Explorer, model ce oferă la pachet un senzor CMOS Sony IMX179 capabil de captură video H.264 la rezoluție 4K și 15 fps, 1080p și 60fps, respectiv 720 la 120fps. Avem conectivitate Wi-Fi cu acoperire de 10 metri, o carcasă specială pentru captură subacvatică și slot microSD. Prețul acestei camere video de acțiune este acum de 38.99 dolari.

MGCOOL Explorer 1S

MGCOOL Explorer 1S

Dacă vă doriți un model ceva mai bine pus la punct pe partea de filmare 4K, atunci aveți varianta Explorer 1S echipată cu senzor Sony IMX078 ce promite captură 4K Ultra HD la un frame-rate de 24 fps. Există și posibilitatea de filmare la rezoluție 2K și 30 fps, respectiv 1080p la 60fps. Vom putea realiza fotografii de 20 megapixeli, iar camera ne pune la dispoziție posibilitatea de a alege dintre 4 unghiuri wide pentru filmare/fotografiere. Prețul este de 55.99 dolari.

Puteți găsi toate aceste camere video de acțiune de mai sus, dar și accesorii dedicate pe site-ul GeekBuying.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×