Allview P9 Energy: OS, UI, aplicaţii cu interfaţă tipică Allview, Visual UI la bord

1.699 ori
<b>Allview P9 Energy: OS, UI, aplicaţii cu interfaţă tipică Allview, Visual UI la bord</b>Ca şi ASUS, LG şi Huawei, Allview nu a mai schimbat mare lucru la interfaţa aplicată peste Android de aproximativ un an şi jumătate, dacă nu chiar 2. Astfel, ştim exact la ce să ne aşteptăm de la Allview P9 Energy la capitolul software. Primim Android 6.0

Ca şi ASUS, LG şi Huawei, Allview nu a mai schimbat mare lucru la interfaţa aplicată peste Android de aproximativ un an şi jumătate, dacă nu chiar 2. Astfel, ştim exact la ce să ne aşteptăm de la Allview P9 Energy la capitolul software. Primim Android 6.0 Marshmallow cu interfaţa personalizată tipică Allview, multitasking pe bază de carusel şi cu zona de notificări la un swipe în jos distanţă.

Cu un swipe în sus accesăm Control Center, cu bulele Quick Settings, printre care şi unele funcţii utile precum Fake Call sau Split Screen. Deşi Split Screen ne permite să folosim 2 aplicaţii pe ecran în acelaşi timp, împărţirea ecranului în două se face doar pentru o listă mică de aplicaţii, ce include Skype, YouTube, Calculator şi alte câteva nume.

Interfata grafica Allview P9 Energy

Widget-urile sunt cele custom Allview, cu look 3D şi avem şi efecte şi tranziţii în zona de setări homescreen. Setările în sine aduc funcţia Do Not Disturb, Security cu Guest Mode şi Screen Pinning, dar şi scannerul de amprente, cu un setup în 12 paşi. El este foarte rapid şi precis şi trebuie apăsat pe butonul care îl include doar dacă ecranul nu e activat.

Avem şi gesturi smart, precum Smart Dial, Smart Answer şi Dublu Tap pentru Activare. Widget-ul Suspend Button e la posturi şi avem şi opţiuni legate de panoul de notificări sau LED-ul de notificări. În privinţa aplicaţiilor preinstalate avem 56 de nume aici, un număr cam mare şi puţine aplicaţii sunt dezinstalabile. De remarcat folderul cu aplicaţii Microsoft, printre care şi Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote sau OneDrive, dar şi Skype. Mai primim şi Bitdefender, Chameleon, Child Mode, Notes, , Private Space, System Manager, Trip Plan, Theme Park şi Video Editor.

Galeria are o secţiune Trash, unde sunt ţinute fotografiile după ce sunt şterse definitiv, timp de câteva zile. Per total un user interface cu look modern, chiar dacă nu e foarte proaspăt!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×