eMAG.ro are azi reduceri mai mult decât interesante pentru unele produse resigilate

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 3.825 ori
<b>eMAG.ro are azi reduceri mai mult decât interesante pentru unele produse resigilate</b>În aceste zile eMAG.ro are câteva oferte atractive, printre care se numără şi o serie de reduceri pentru produsele resigilate. Fie că e vorba de telefoane, accesorii sau purtabile, toate primesc tăieri serioase de preţ. Am găsit câteva produse tentante..

În aceste zile eMAG.ro are câteva oferte atractive, printre care se numără şi o serie de reduceri pentru produsele resigilate. Fie că e vorba de telefoane, accesorii sau purtabile, toate primesc tăieri serioase de preţ. Am găsit câteva produse tentante şi am compilat o listă mai jos. Reţineţi că resigilat înseamnă în acest caz produse ce au avut fie doar cutia deschisă şi atât, fie au zgârieturi minime pe suprafaţa.

Iată ce produse vă recomandăm:

  • Karbonn Sparkle V: 259 lei (preţ întreg 575 lei)
  • BlackBerry Passport, Silver Edition: 1.479 lei (preţ întreg 2.069 lei)
  • HTC 10: 2.129 lei (preţ întreg 2.799 lei)
  • Huawei P8 Lite: 519 lei (preţ întreg 649 lei)
  • Motorola Moto Z: 2.079 lei (preţ întreg 2.599 lei)
  • OnePlus 3: 1.999 lei (preţ întreg 2.629 lei)

Moto Z ne este foarte familiar, pentru că l-am testat recent şi este un telefon excelent chiar şi de sine stătător, fără faimoasele accesorii modulare. Faptul că ajunge la aproape 2.000 de lei chiar şi resigilat este o super ofertă, mai ales că luna trecută costa peste tot cam 2.500 de lei. Apoi OnePlus 3, unul dintre cele mai puternice telefoane din 2016 a ajuns să coste resigilat 1.999 lei. Ei bine nu îl găsiţi la nici un retailer de la noi la ora actuală sub 2.199 lei.

Cu o cameră excelentă, corp slim şi ecran cu super luminozitate, acesta a fost pentru multă lume "telefonul anului 2016" şi e excelent ca achiziţie şi acum. Între timp Huawei P8 Lite a fost un mega hit şi din ce am înţeles a fost cel mai bine vândut telefon de la noi din ţară în 2015 sau dacă nu cu siguranţă în top 3. A ajuns să coste doar 519 lei cu această reducere, suma care nu va da voie să îl rataţi. Design, camera şi performanţa buna sunt de partea sa.

Găsiţi aici lista completă de resigilate din noua ofertă eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×