Allview P9 Energy primește un discount de 18% la Germanos; disponibil acum la cel mai bun preț de pe plan local

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.704 ori
<b>Allview P9 Energy primește un discount de 18% la Germanos; disponibil acum la cel mai bun preț de pe plan local</b>O nouă ofertă interesantă afișată de către cei de la Germanos pe site ne atrage atenția astăzi, la doar câteva zile după ce același retailer lista se pare la un preț greșit un smartphone Allview. Și de această dată este vorba despre un terminal al

Revenim astăzi cu o nouă ofertă marca Germanos, asta la doar câteva zile după ce retailerul afișa la preț greșit smartphone-ul Allview X3 Soul. Câțiva dintre voi ați reușit totuși să comandați produsul la prețul cel mic și acum așteptăm să vedem dacă într-adevăr magazinul își va asuma greșeala și va expedia către clienți terminalul la prețul cu pricina. Să vedem deci oferta de astăzi!

P9 ENERGY

Ei bine, este vorba despre Allview P9 Energy - un battery phone echipat cu o unitate de 5000 mAh și care primește acum un discount de 18% și costă acum 1.399 lei. Fix cum am spus și noi în cadrul recenziei de aici, dacă prețul telefonului coboară sub 1.500 lei, el este unul corect, chiar excelent!

Lista sa de dotări mai include un display un display AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, un procesor octa-core MediaTek Helio P10, 4 GB memorie RAM pentru un sistem de multitasking eficient, 64 GB de stocare și slot microSD. Avem o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli, conectivitate 4G LTE și suport dual-SIM.

Pe Allview P9 Energy îl găsiți aici în oferta Germanos și ținând cont de pățania anterioară, nu ne-ar mira să fie o nouă greșeală și în cazul prețului asociat acestui model. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×