CEO-ul Omega afirmă că un smartwatch nu e un ceas real, ci mai degrabă un fel de smartphone evoluat

Autor:  | Publicat în:  Smartwatch 1.263 ori
<b>CEO-ul Omega afirmă că un smartwatch nu e un ceas real, ci mai degrabă un fel de smartphone evoluat</b>De-a lungul anilor mulți directori ai companiilor producătoare de ceasuri elvețiene au atacat smartwatch-urile pe seama unor varii motive. Astăzi aflăm că Raynald Aeschlimann, CEO-ul Omega a afirmat în cadrul unui interviu acordat celor de la

Mulţi dintre şefii companiilor producătoare de ceasuri din Elveţia au atacat smartwatchurile de-a lungul ultimilor ani, afirmând şi că Apple Watch nu arată bine sau că nu va avea succes. Cea mai nouă declaraţie de gen vine de la CEO-ul Omega, Raynald Aeschlimann, care a acordat un interviu unei publicaţii din Coreea de Sud.

El a declarat că un smartwatch este "puţin mai mult decât un smartphone". Aeschlimann se află la Omenga de 21 de ani şi a preluat funcţia de CEO în 2016, iar el a mai afirmat că o descriere mai bună pentru un smartwatch este cea a unui telefon mobil purtat la încheietură. Oficialul consideră şi că un smartwatch e un bun perisabil, ce nu poate fi dat din tată în fiu şi nu are valoare sentimentală. "Practic atunci când îi ştergi datele îl poţi arunca", a continuat bossul Omega.

Afirmaţiile acestea indică o mentalitate învechită şi puţină deschidere faţă de evoluţia tehnologică actuală. Omega operează din 1903 şi e cunoscută drept unul dintre principalii sponsori din Formula 1. Printre personalităţile care au purtat ceasuri Omega de-a lungul timpului se numără George Clooney, John F Kennedy sau Buzz Aldrin. Firma e deţinută de Grupul Swatch, care are totuşi proiecte smartwatch.

Aeschlimann a lăudat piaţa din Coreea de Sud, unde ceasurile de lux au crescut cu 26.7% ca vânzări. Ceva îmi spune că în maxim câteva luni se va răzgândi şi acest CEO şi îşi va schimba placa, mai ales dacă pică vânzările.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×