[UPDATE: Greșeală retailer] Allview X3 Soul are un preț fenomenal la Germanos; costă doar 599 lei și aduce 3 GB RAM, display de 5.5 inch

4.835 ori
<b>[UPDATE: Greșeală retailer] Allview X3 Soul are un preț fenomenal la Germanos; costă doar 599 lei și aduce 3 GB RAM, display de 5.5 inch</b>Rar dăm peste oferte incredibile asociate smartphone-urilor comercializate de către retailerii locali. Dar astăzi avem în față o asemenea ofertă ce nu poate fi ratată. Este vorba despre smartphone-ul Allview X3 Soul care la Germanos costă acum doar 599lei

UPDATE: Se pare că zicala 'sună prea bine ca să fie adevărat' poate fi aplicată și în cazul ofertei inedite de astăzi pe care Germanos a listat-o pe site. Deși aceștia menționau clar faptul că telefonul Allview X3 Soul costă 599 lei, la scurt timp de la postarea articolului nostru, site-ul germanos.ro a modificat pagina produsului, corectând totodată și numele telefonului în Allview X3 Soul Lite - de aici și prețul foarte mic.

Din secțiunea de comentarii am aflat totuși că unii dintre voi au comandat produsul cât timp era listat drept Allview X3 Soul. Acum să vedem dacă retailerul va trimite sau nu produsele către clienți.

Nu se întâmplă prea des să dăm peste oferte inedite asociate smartphone-urilor comercializate de către retailerii locali, dar astăzi avem în față o asemenea ofertă ce nu merită a fi ratată. Este vorba despre smartphone-ul Allview X3 Soul care la Germanos costă în această perioadă doar 599 lei, asta în situația în care eMAG îl vinde pentru suma de 919 lei, iar site-ul Allview.ro chiar pentru 1.399 lei (pentru verificarea celui mai bun preț puteți vizita site-ul compari.ro).

Allview X3 Soul

Produsul de aici era lansat la început de 2016 și în recenzia pe care v-am prezentat-o aici lăudam telefonul pentru bateria excelentă, ecranul de calitate și pentru design-ul elegant, comod și totodată subțire. Există și câteva aspecte negative precum rezoluția ce ajunge la doar 1280 x 720 pixeli, volumul nu tocmai ridicat și acele margini negre din jurul ecranului ce sunt puțin cam inestetice.

Cu toate acestea, la noul preț practicat de către Germanos, Allview X3 Soul este un best-buy, mai ales dacă ținem cont că avem aici un terminal echipat cu display de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, cameră foto principală de 13 megapixeli și chiar port USB Type-C reversibil. 

Îl găsiți în oferta Germanos pentru suma de 599 lei, cu mențiunea că stocul s-ar putea epuiza rapid!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×