Allview P9 Energy Mini ajunge în oferta Digi Mobil alături de P7 Pro și V2 Viper S

2.388 ori
<b>Allview P9 Energy Mini ajunge în oferta Digi Mobil alături de P7 Pro și V2 Viper S</b>Operatorul Digi Mobil aduce la început de noiembrie câteva noutăți în portofoliu, printre acestea numărându-se terminalele Allview P9 Energy Mini, Allview P7 Pro și totodată V2 Viper S. Produsele de față se fac remarcate fie prin design-ul adoptat, fie

Luna noiembrie aduce și câteva noutăți în oferta de terminale Digi Mobil, printre aceste handset-uri aflându-se Allview P9 Energy Mini, Allview P7 Pro și nu în ultimul rând Allview V2 Viper S. Terminalele de față sunt disponibile doar cu abonament, și clienții pot opta fie pentru plata integrală, fie pentru un sistem de rate pe 3, 6 sau 12 luni - fiind inclus în ecuație și un avans pe care trebuie să îl plătim la contractarea abonamentului.

Allview P9 Energy Mini

Cel mai interesant din lista de față este Allview P9 Energy Mini - telefon ce vine cu o generoasă baterie de 4000 mAh care oferă o autonomie de până la 19 ore în modul convorbire, sau 360 ore în standby. Primim un display HD de 5 inch cu tehnologie IPS și sticlă 2.5D, un procesor quad-core de 1.3 GHz și 3 GB memorie RAM. Avem și 16 GB de stocare + slot microSD și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED.

Oferta Digi

Senzorul de față oferă suport pentru captură video Full HD, iar pentru selfie-uri avem o cameră foto de 5 megapixeli. Primim și conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, slot dual-SIM și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Prețul telefonului cu abonament Digi Mobil este de 749 lei (plata integrală), sau putem opta pentru oferta 1 ce implică un avans de 230 lei și plata unei rate lunare de 86 lei / pe 6 luni.

Aflați că modelul Allview P7 Pro costă doar 499 lei, pe când V2 Viper S poate fi achiziționat pentru suma de 849 lei. Puteți afla mai multe detalii despre aceste produse vizitând site-ul rcs-rds.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×