Allview ne prezintă un nou teaser pentru gadget-ul numit Smart Control

1.118 ori
<b>Allview ne prezintă un nou teaser pentru gadget-ul numit Smart Control</b>Allview pregătește printre altele și lansarea gadget-ului numit Smart Control, produs ce ne va permite să controlăm toate dispozitivele inteligente de prin casă. Pe lângă această funcție vom primi și senzori dedicați de mișcare, situație în care vom fi

Chiar la mijlocul lunii noiembrie aflam prin intermediul unui teaser faptul că Allview pregătește lansarea unui gadget inedit, dispozitiv numit Smart Control. Acesta va facilita controlul tuturor produselor smart din casa noastră și pe deasupra va oferi la pachet și o serie de senzori de mișcare. Detalii despre acest feature aflăm astăzi odată ce privim și asupra unei noi imagini de tip teaser sosită în inbox-ul nostru.

Ei bine, după cum puteți vedea și în imaginea de mai sus, în situația în care se detectează mișcări în camera în care gadget-ul Smart Control este plasat, acesta va trimite notificări atât către smartphone-ul utilizatorului, cât și pe smartwatch. Sistemul de alertă ar putea să includă și o integrarea cu acea cameră video de supraveghere pe care Allview o pregătește de asemenea pentru lansare.

Posibil ca gama de produse Smart Home a celor de la Allview să includă și alte dispozitive pe lângă cele despre care am aflat deja până acum!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×