Allview porneşte o campanie de fidelizare cu reduceri de 25%; Iată cum le puteţi obţine

855 ori
<b>Allview porneşte o campanie de fidelizare cu reduceri de 25%; Iată cum le puteţi obţine</b>În aşteptarea sosirii lui Allview X6 Xtreme, braşovenii de la Allview au dat startul unei campanii de fidelizare. Aceasta presupune că începând de azi orice comandă plasată pe Allview.ro să fie asociată cu un voucher de 25% din valoarea totală

În aşteptarea sosirii lui Allview X6 Xtreme, braşovenii de la Allview au dat startul unei campanii de fidelizare. Aceasta presupune că începând de azi orice comandă plasată pe Allview.ro să fie asociată cu un voucher de 25% din valoarea totală, sub formă de cod unic aplicabil unei comenzi ulterioare.

Pentru a vă înscrie la această campanie trebuie să faceţi o comandă validă între 19 martie 2019 şi 18 aprilie 2019 pe platforma allview.ro. Odată efectuată comanda clientului i se generează un cod unic, pe baza căruia vă beneficia de reducerea la o comandă diferită, realizată până cel târziu pe 18 septembrie 2019.

Reducerea reprezintă 25% din valoarea totală a comenzii ulterioare, dar nu are voie să depăşească 25% din valoarea primei comenzi. Voucherele au valabilitate 6 luni. Regulamentul complet al campaniei se poate consulta pe Allview.ro, iar de voucher poate beneficia orice persoană fizică cu domiciliul în România.

E un prilej bun să vă adjudecaţi un Allview X6 Xtreme, care costă doar 299 de euro şi aduce şi cititor de amprente integrat în ecran şi camera selfie periscop. Terminalul are un ecran Super AMOLED Full HD+ şi procesor Mediatek Helio P70 dar şi încărcare wireless.  

 

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×