MWC 2019: Allview X6 Xtreme debutează în Barcelona, cu cameră periscop, Android Pie; Soseşte şi Viva Home, tabletă de 17 inch

3.042 ori
<b>MWC 2019: Allview X6 Xtreme debutează în Barcelona, cu cameră periscop, Android Pie; Soseşte şi Viva Home, tabletă de 17 inch</b>Allview a avut astăzi un eveniment la MWC 2019, în cadrul căruia a dezvăluit noi produse. Printre ele se număra telefonul Allview X6 Xtreme, cu design de generaţie nouă şi Android Pie la bord, dar şi tableta Viva Home de 17 inch. Avem detalii..

Allview a avut astăzi un eveniment la MWC 2019, în cadrul căruia a dezvăluit noi produse. Printre ele se număra telefonul Allview X6 Xtreme, cu design de generaţie nouă şi Android Pie la bord, dar şi tableta Viva Home de 17 inch. Avem detalii despre noutăţi mai jos.

Noutăţile au venit sub deviza "Next level of mobility", iar Allview a prezentat la standul de la MWC televizoarele sale cu Android TV şi Google Assistant integrat. Allview este singurul brand din Europa care are un contract cu Google în această zonă de produs. Specialiştii Allview au integrat asistentul vocal AVI pe televizoarele cu Android, pe care le-am văzut debutând în ultima vreme (avem unul în teste chiar acum).

A mai sosit şi tableta Viva Home, cu ecran de 17 inch şi gândită ca un panou de comandă pentru casă. Îţi permite să ţii sub control camerele de securitate, iluminarea, boxele, senzorii de fum şi gaz şi altele de gen. Ceva îmi spune că e ideală tableta şi în bucătărie pentru a vedea ghiduri video şi reţete, dar si pentru consum de filme in sufragerie.

Vedeta de la standul Allview este totuşi telefonul Allview X6 Xtreme, flagship-ul noii Serii X. Are un ecran Full View cu diagonală de 6.39 inch şi aspect 19.5:9. Are muchii laterale şi superioare cu grosime de doar 3 mm şi nu are vreun breton sau decupaj. Costă 299 de euro şi adoptă un panou Super AMOLED Full HD+ şi cititor de amprente integrat în ecran.

În spate avem o cameră duală, iar camera selfie de 8 MP este integrată cu un periscop, care se ridică de sus. Rezistenţa mecanismului pop a fost garantată pentru 50.000 de accesări. Telefonul are spate din sticlă, ramă metalică şi un aspect elegant. Încă nu avem lista de specificaţii completă, dar mă aştept la 4 GB RAM, procesor Helio P70 şi baterie de 3400 mAh. Android 9.0 Pie pare destul de stock aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×