Allview X6 Xtreme va sosi cu un procesor MediaTek Helio P70 la pachet; Iată ce propune acesta

1.517 ori
<b>Allview X6 Xtreme va sosi cu un procesor MediaTek Helio P70 la pachet; Iată ce propune acesta</b>Printre noutățile aduse de către Allview în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona am avut și arătosul smartphone Allview X6 Xtreme, handset ce urmează a debuta comercial pe finalul acestei luni și pe care

Printre noutățile aduse de către Allview în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona am avut și arătosul smartphone Allview X6 Xtreme, handset ce urmează a debuta comercial pe finalul acestei luni și pe care vi l-am prezentat de la fața locului într-un clip hands-on. Astăzi o nouă dotare a device-ului iese la iveală, fiind vorba despre procesorul pe care îl regăsim la pachet. 

Ei bine, după cum spune și titlul, noul smartphone Allview X6 Xtreme va sosi cu un cipset octa-core MediaTek Helio P70 - soluție de ultimă generație capabilă de performanțe superioare. Comparativ cu generația anterioară (P60), noul procesor promite o îmbunătățire la nivel de performanță cu până la 13% și oferă suportul necesar afișajelor de tip FULL VIEW, la rezoluție FHD+.

De asemenea, crește și puterea de procesare AI, cu până la 30% comparativ cu modelele anterioare, cât și puterea de procesare la nivel de gaming cu 35%. Pe listă mai avem și tehnologii precum Core Pilot 4.0, UX Monitoring și Energy Aware Scheduling (EAS+) menite pentru eficiență în economisirea resurselor și managementul optim al temperaturii.

Nu în ultimul rând, smartphone-ul X6 Xtreme aduce conexiune Dual VOLTE / Dual VoWIFI și sistemul inovativ Transmission Antenna Switching (TAS 2.0) pentru o calitate maximă a convorbirilor și a transferului de date. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×