Cumpără un LG Q7 sau LG V40 de la Orange până pe 4 aprilie și poți primi o pereche de căști sau un smartwatch cadou!

1.369 ori
<b>Cumpără un LG Q7 sau LG V40 de la Orange până pe 4 aprilie și poți primi o pereche de căști sau un smartwatch cadou!</b>Dacă aveți în plan achiziția unui nou smartphone LG, avem vești bune pentru voi astăzi odată cu descoperirea campaniei promoționale organizate de către LG Electronics România. Filiala locală a companiei sud-coreene vine cu

Dacă aveți în plan achiziția unui nou smartphone LG, avem vești bune pentru voi astăzi odată cu descoperirea campaniei promoționale organizate de către LG Electronics România. Filiala locală a companiei sud-coreene vine cu o ofertă tare interesantă prin care cumpărătorii de LG Q7 sau LG V40 sunt recompensați cu un cadou atractiv după cum veți afla din rândurile de mai jos.

LG

Ce aveți de făcut pentru a pune mâna pe un asemenea cadou este ca în perioada 8 martie - 4 aprilie să achiziționați din magazinele fizice Orange România sau din magazinul online al operatorului un telefon LG Q7 sau LG V40. Ulterior va trebui să înregistrezi facuta până pe data de 12.04.2019 și primi un cadou special.

Promoție LG:

  • Cumpără în perioada 8 martie - 4 aprilie un LG Q7 sau LG V40 de la Orange
  • Înregistrează factura până pe 12 aprilie și poți câștiga un cadou
  • Primești o pereche de căști stereo wireless TONE PRO Bluetooth la achiziția unui LG Q7 (premiu acordat primilor 100 înscriși)
  • Primești un smartwatch LG Watch W7 la achiziția unui LG V40  (premiu acordat primilor 45 înscriși)

Dacă alegi achiziția lui LG Q7 vei primi o pereche de căști stereo wireless TONE Pro Bluetooth (HBS-780), cadourile fiind acordate primilor 100 de cumpărători ai telefonului care se înregistrează cu factura pe site-ul LG. În cazul în care alegi smartphone-ul LG V40 ThinQ, află că la achiziția acestuia poți primi un smartwatch LG Watch W7 - cadou oferit primilor 45 cumpărători care se înregistrează pe pagina promo. 

Regulamentul campaniei promoționale îl găsiți aici, iar mai jos aveți prețurile practicate la liber de către Orange pentru cele 2 device-uri participante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×