Allview Soul X5: Conectivitate dual SIM dual stand-by cu voce HD și radio FM

974 ori
<b>Allview Soul X5: Conectivitate dual SIM dual stand-by cu voce HD și radio FM</b>Allview Soul X5 este un telefon care rămâne ancorat în trecut, cu port microUSB la bord, dar cumva cu un avantaj: ştie USB OTG şi are şi încărcare pentru alte device-uri, ceva de Type-C nu prea oferă. Avem şi două slot-uri SIM la bord, în mod bizar de..

Allview Soul X5 este un telefon care rămâne ancorat în trecut, cu port microUSB la bord, dar cumva cu un avantaj: ştie USB OTG şi are şi încărcare pentru alte device-uri, ceva de Type-C nu prea oferă. Avem şi două slot-uri SIM la bord, în mod bizar de tip micro SIM, o decizie pe care sincer nu o înţeleg în 2017.

Suportă conectivitate 4G LTE Categoria 7 la download şi Categoria 7 la upload. Avem 4G simultan pe ambele SIM-uri, în cazul în care vă întrebaţi. Primim şi Bluetooth 4.0, GPS, WiFi a/b/g/n/ac, dar şi nu NFC. Avem şi radio FM, voce HD, jack audio şi microfon dual. Pe lista se mai afla suportul WiFi Direct şi funcţii de tethering prin Bluetooth sau USB. Apelurile telefonice s-au auzit binişor şi am fost mulţumit şi de volum.

La testul de viteză am ajuns la 57.7 Mbps la download 4G şi 18.4 Mbps la upload şi pot spune că mă aşteptam la mai bine aici. La download WiFi suntem la 45.7 Mbps, în vreme ce la upload ajungem la un mai respectabil 32.6 Mbps. Se putea clar mai bine la download dar aceste teste au și variabila rețea. deci relevanța lor e discutabilă.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×