Bluboo S3: OS, UI, aplicaţii pe bază de Nougat... şi cam atât

904 ori
<b>Bluboo S3: OS, UI, aplicaţii pe bază de Nougat... şi cam atât</b>Bluboo S3 e unul dintre puţinele telefoane chinezeşti de categorie B sau C care nu ne enervează cu bloatware, cu lipsa de Google Services sau Doamne Fereşte cu reclame integrate în software (am păţit!). El merge pe ruta mult bătută a lui Android 7 Nougat

Bluboo S3 e unul dintre puţinele telefoane chinezeşti de categorie B sau C care nu ne enervează cu bloatware, cu lipsa de Google Services sau Doamne Fereşte cu reclame integrate în software (am păţit!). El merge pe ruta mult bătută a lui Android 7.0 Nougat, relativ curat şi stock.

Multitasking-ul are carusel şi split screen, avem şi un Cleaner inclus şi cel mai din stânga homescreen e rezervat feed-ului Google. Ţinem apăsat pe homescreen pentru a accesa zona de wallpaper, widget-uri (stock) şi setări. Porţiunea dropdown include notificări şi Quick Settings, iarăşi vanilla.

Intefata grafica Bluboo S3

Apropo de Setări, aici găsim un Full Screen Mode, care ne permite să întindem imaginea în aplicaţii pe tot ecranul, dar şi un Screen Assistant, colecţie de shortcut-uri pe un widget plutitor pe ecran. Avem şi gesturi precum Smart Wakeup sau cele prin care desenăm litere pe ecran pentru a porni aplicaţii. Scannerul de amprente are un setup în 12 paşi, dar deblocarea e mai degrabă lentă şi cu o acurateţe slăbuţă.

Am mai găsit în meniuri şi criptare şi Smart Lock. Bluboo S3 are pe lista de aplicaţii preinstalate 25 de nume şi nu suferă de bloatware, pentru că sunt aplicaţii standard. Iese în evidenţă aplicaţia Super Power Saving şi cam atât.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×