Allview Soul X5 Pro: Conectivitate dual SIM cu download şi upload rapid, mai ales pe WiFi

929 ori
<b>Allview Soul X5 Pro: Conectivitate dual SIM cu download şi upload rapid, mai ales pe WiFi</b>Allview X5 Soul Pro este un telefon dual SIM, pentru că nu se putea altfel în 2018, la drept vorbind. Are un slot micro SIM şi unul nano SIM (unul e hibrid cu microSD), iar lista opţiunilor de conectivitate e clasică în rest: port USB Type-C 2.0..

Allview Soul X5 Pro este un telefon dual SIM, pentru că nu se putea altfel în 2018, la drept vorbind. Are un slot micro SIM şi unul nano SIM (unul e hibrid cu microSD), iar lista opţiunilor de conectivitate e clasică în rest: port USB Type-C 2.0, conectivitate 4G LTE de Categorie 7 la download şi Categorie 13 la upload, GPS, AGPS, Glonass, Bluetooth 4.2 şi WiFi a/b/g/n/ac. Ştie și Google Cast.

Acest telefon oferă microfoane duale, voce HD şi suport WiFi Direct de asemenea. Apelurile s-au auzit clar şi au avut volumul ridicat, iar anularea zgomotului de fond a funcţionat binişor. Am realizat şi faimosul SpeedTest, atingând 262 Mbps la download WiFi şi 24.9 Mbps la upload.

Speedtest Allview Soul X5 Pro (Ookla)

La 4G am avut 49.4 Mbps la download şi 41.3 Mbps la upload. Aici pot să zic că mă aşteptam la mai mult la download, dar upload-ul a stat bine.

Rețelele 4G în care telefonul poate opera sunt: LTE 1900, 2300, 2500 și 2600.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×