Allview Soul X5 Mini: Design mult mai arătos decât indică preţul

795 ori
<b>Allview Soul X5 Mini: Design mult mai arătos decât indică preţul</b>Allview Soul X5 Mini nu şi-a propus să câştige titlul de "Miss 2018", dar pentru zona de buget în care se învârte chiar arată bine. Nu s-ar supăra nimeni pe tine dacă l-ai confundat cu un telefon de vreo 3 ori mai scump, pentru că o confuzie uşor de..

Allview Soul X5 Mini nu şi-a propus să câştige titlul de "Miss 2018", dar pentru zona de buget în care se învârte chiar arată bine. Nu s-ar supăra nimeni pe tine dacă l-ai confundat cu un telefon de vreo 3 ori mai scump, pentru că o confuzie uşor de făcut. Este un telefon destul de mignon pentru diagonală sa de 5.67 inch.

Se simte foarte uşor în mână, este comod (de folosit şi cu o singură mână) şi are aderenta bună. E puţin atipică amplasarea butonului Power în stânga în loc de dreapta, sub butoanele de volum, dar m-am obişnuit cu această abordare. Spatele este acoperit cu un panou din policarbonat, dar e foarte uşor să pară sticlă, ceea ce ar creşte din factorul premium al acestui device. Remarc şi faptul că spatele atrage amprente şi grăsime, iar zona camerei atrage scame în jurul său.

Soluţia? E foarte simplu, husa oferită chiar de către Allview la pachet. Allview Soul X5 Mini măsoară 8.8 mm în grosime, cântăreşte 156 de grame şi chiar dacă asta sună bine, e mai puţin compact decât un Huawei P20 Lite, care măsoară 7.4 mm în grosime şi cântăreşte 145 de grame. Are o diagonală similară, de 5.84 inch. Rămânem cu rama metalică solidă, confortul şi comoditatea lui Soul X5 Mini, pe care nu le contesta nimeni.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×