Allview Soul X5 Style: Design unibody (geeky) cu difuzor spate, plăcut privirii

991 ori
<b>Allview Soul X5 Style: Design unibody (geeky) cu difuzor spate, plăcut privirii</b>Am trecut în totalitate la sandvişuri de sticlă pe telefoanele mobile ale anilor 2018 şi 2019 şi acolo unde producătorul nu îşi permite sticlă, trece la polimer/policarbonat care imită sticla. Allview rămâne pe metereze cu un corp metalic unibody la Soul

Am trecut în totalitate la sandvişuri de sticlă pe telefoanele mobile ale anilor 2018 şi 2019 şi acolo unde producătorul nu îşi permite sticlă, trece la polimer/policarbonat care imită sticla. Allview rămâne pe metereze cu un corp metalic unibody la Soul X5 Style.

E un ultim mohican în această privinţă, dar corpul e bine realizat. E solid, are ceva aer premium şi nici măcar capacele din plastic de sus şi jos pentru antene nu îi scad din cotă. În general ele sunt aluniţa urâtă de pe sânul frumos, ca să zic aşa. Aici prin colorit şi decupajele acelea geeky de robot Macron 1 sau Transformer reuşesc să mă cucerească.

Telefonul se simte foarte, foarte uşor pentru diagonala de 6.2 inch. Aderența este solidă, utilizarea cu o singură mână e OK, iar butoanele răspund bine la apăsări. Allview Soul X5 Style măsoară 8.05 mm în grosime, cântăreşte 168 de grame şi în ciuda faptului că are un breton lat, rămâne comod, arătos şi solid construit. La 700 şi ceva de lei nu e rău deloc.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×