Sony Xperia XZ3: Design premium, alunecos, mai compact decât la XZ2

1.082 ori
<b>Sony Xperia XZ3: Design premium, alunecos, mai compact decât la XZ2</b>Sony Xperia XZ2 a fost controversat când a sosit, pentru că avea un spate foarte bombat, atât de bombat încât telefonul se putea învârti pe o suprafaţă plată şi nici măcar nu glumesc. Era totuşi genul de smartphone care arată mai bine în realitate decât..

Sony Xperia XZ2 a fost controversat când a sosit, pentru că avea un spate foarte bombat, atât de bombat încât telefonul se putea învârti pe o suprafaţă plată şi nici măcar nu glumesc. Era totuşi genul de smartphone care arată mai bine în realitate decât în fotografii şi măcar aducea ceva schimbări faţă de OmniBalance-ul clasic de pe Xperia-urile trecute.

Sony Xperia XZ3 rafinează mai departe ideea, făcând formatul mai compact şi folosind foarte multă sticlă şi îmbinări glossy, care dau senzaţia că întreg telefonul e fabricat din acel material. De oriunde l-ai apuca simţi sticlă, sau ceva ce pare sticlă. Evident are rama metalică, dar şi ea are acelaşi feeling şi gloss. Este ca atare şi cel mai alunecos telefon cu care m-am jucat şi singurul care mi-a alunecat din buzunar şi era să îl las în Uber.

Este fabricat din materiale premium, arată excelent dacă te uiţi la curburile ecranului, dar aveţi nevoie musai de o husă pentru el. În primul rând pentru extra aderenţă şi apoi pentru a nu se umple de amprente şi grăsime pe spate. Este mai compact decât XZ2, la o talie de 9.9 mm şi greutate de 193 de grame versus 11.1 mm şi 198 de grame. Butoanele au feedback OK, mult mai OK decât cele băgate în carcasa de acum câţiva ani de la Xperia-uri.

Disponibil pe negru, alb, verde şi roşu, Xperia XZ3 este un telefon polarizant cu siguranţă, cu nişte curburi care au acelaşi appeal cu ale unei maşini Porsche. Are şi certificare IP65/IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×